Traian Băsescu a comentat pe Facebook: „Ponta, te rog, tradeaza-ma !”

769

Traian Băsescu a comentat pe Facebook afirmațiile lui Victor Ponta făcute la una dintre televiziunile sale (Antena 3), în care premierul spunea că nu poate demisiona din funcție deoarece ar însemna să trădeze electoratul. Băsescu i-a dat o replică dură în textul de mai jos:

„Ponta, te rog, tradeaza-ma !!!!!
Ramin consecvent ideii ca acuzatia de conflict de interese nu este justificata, dar participarea la fals si spalare de bani in relatia cu Dan Sova in afacerea Rovinari – Turceni pare a fi temeinic documentata de procurori si numai un judecator poate decide definitiv, indiferent ce eforturi mediatice s-ar face pentru a-l spala pe Ponta cu anticipatie de mizga groasa a minciunii.
Mincinosul national incearca sa ne convinga ca, daca ar demisiona, ar trada electoratul.


Bietul mitoman a ajuns sa creada si vrea sa convinga o lume intreaga ca el a fost ales de popor.

loading...


Nu, dragule, pe tine nu te-a ales niciun popor, ci te-am desemnat eu pentru functia de PM respectind principiul constitutional ca o alianta care a cistigat alegerile cu 68% poate propune premierul.
Acum nici macar alianta USL care a cistigat alegerile nu mai exista, deci tu cam vii de nicaieri la Palatul Victoria. Nu indrazni sa mai vorbesti de legitimitate cind alianta, dar si intelegerea politica ce te-a propulsat au disparut.


Intre timp, ai devenit si singurul PM din Europa urmarit penal.
In concluzie, nu poporul te-a facut PM, ci eu te-am desemnat pentru aceasta functie, iar Parlamentul a aprobat propunerea mea.


De aceea, te rog, TRADEAZA-MA PE MINE, care te-am desemnat, demisionind si nu trada interesele tarii tale raminind in functie”.

loading...