TRAGEDIE ! Marian a fost OMORÂT ÎN BĂTAIE şi aruncat în faţa unei secţii de poliţie, în Danemarca .Familia este DISPERATA !

634
Tragedie, sâmbătă seară, într-un oraş din Danemarca. Marian Tucan, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Piatra Neamţ, a fost găsit inconştient, întins pe caldarâm în faţa unei secţii de poliţie din Odense.

Băiatul era în comă profundă. A fost transportat la spital, acolo unde marţi, 22 august, din cauza rănilor grave, s-a stins sub privirile neputincioase ale fratelui său, ajuns acolo de duminică, după ce familia a fost anunţată despre nenorocire de către ambasada României din Danemarca.

Loading...

Potrivit familiei, Marian era plin de urme de lovituri pe faţă şi pe corp, existând suspiciunea că ar fi fost zdrobit în bătaie, apoi abandonat, scrie tvmneamt.ro. La această oră, poliţiştii danezi desfăşoară cercetări şi se pare că există şi un cerc de suspecţi.

Şi cum o nenorocire nu vine niciodată singură, acum, familia lui Marian face apel la cei care pot întinde o mână de ajutor, pentru a-şi aduce acasă băiatul de 27 de ani.

De la Ministerul de Externe şi de la Ambasada României in Danemarca, familiei i s-a comunicat că nu mai sunt fonduri pentru a se plăti transportul trupului lui Marian.

Costurile pentru repatrierea cadavrului se ridica la 3.000 de euro, iar familia tânărului abia a reuşit să adune jumătate din bani.

Cei care sunt dispuşi să ofere un ajutor cât de mic, o pot face la Banca Transilvania în contul RO31BTRL02801201B69800XX – titular CHIRILA-ILINCA MIHAELA sau o pot contacta pe cumnata celui decedat, la numărul de telefon 0740509712 (Tucan Gabriela).

Loading...