TRAGEDIE ! Ionuţ şi sotia sa ,Ioana , au murit într-un GROAZNIC ACCIDENT! Veneau acasă pentru a fi nași…

523
Cinci români au decedat și alți trei au fost răniți în urma unui grav accident care a avut loc pe o autostradă din Austria.

Printre cei care și-au pierdut viața se află un tânăr în vârstă de de 34 de ani, originar din comuna Movileni, judeţul Olt, şi soţia lui, în vârstă de 30 de ani.

Ionuţ Datcu şi soţia sa, Ioana veneau acasă pentru a-şi cununa finii. Cei doi se cununaseră în satul originar în urmă cu un an, spune primarul comunei Movileni, Sorin Toma.

Potrivit acestuia, bărbatul a putut fi identificat cu ajutorul probelor ADN puse la dispoziţie de către o soră a sa, care lucra în Germania şi care a mers la faţa locului imediat ce a auzit despre tragedie.

Din păcate, soţia lui Ionuţ nu a putut fi încă identificată, urmând ca rudele tinerei, originară din judeţul Călăraşi, să ajungă în zilele următoare în Austria.

Loading...

„Este o adevărată tragedie. Veneau acasă pentru a fi naşii unor tineri de la noi din comună. Anul trecut au mai fost în ţară şi au făcut cununia civilă la Movileni. Suntem alături de familie şi îi vom sprijini cu tot ce vom putea”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul din Movileni, Sorin Toma.

Cei doi soţi se numără printre cele cinci victime decedate pe loc, în urma accidentului produs duminică lângă Viena, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România, potrivit Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

În microbuz se aflau 8 români, cinci murind pe loc în urma accidentului, iar trei au fost răniţi grav şi transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

O echipă consulară mobilă din cadrul misiunii diplomatice s-a deplasat încă de duminică la spitalul unde au fost internaţi românii răniţi în accident, pentru a obţine detalii cu privire la starea de sănătate a acestora şi pentru a le acorda asistenţă consulară.

Loading...