Toţi soferii vor fi verificaţi ! Polițiștii rutieri vor face teste pentru depistarea rapidă a drogurilor în salivă

123947

De la 24 iunie, ca in fiecare an ,va începe campania „Litoral fără droguri” 2018. Șoferii vor fi testați în trafic pentru consumul de substanțe psihotrope, informează Antena 1.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor avea parte de o sesiune de formare în domeniul drogurilor. Aceștia vor fi instruiți de către specialiști cu privire la utilizarea testelor de depistare rapidă a drogurilor în salivă, care vor fi aplicate conducătorilor auto aflați la volan.

De asemenea, în cadrul campaniei, se vor desfășura activități de informare a tinerilor cu privire la riscurile consumului ilegal de droguri:

  • prin crearea unor puncte de informare în stațiunile de pe litoral;
  • prin prevenire a infracțiunilor săvârșite pe fondul consumului illicit de droguri;
  • prin testări antidrog în trafic;
  • prin dezvoltarea de abilități sănătoase de petrecere a timpului liber, prin atragerea tinerilor către activități sportive.

Campania se va desfășura în perioada 24.06 — 01.09.2018, pe întreg litoralul românesc, iar la activități vor participa și voluntarii antidrog, îndrumați de specialiști ai CPECA Constanța.

Loading...

Potrivit legii, cei care consuma substanțe interzise și se urca la volan, rămân fără permis de conducere.

Vedetele iau atitudine. Mesaj tranșant pentru Liviu Dragnea:„Cât de meschin şi de mizerabil să fii încât să ai tupeul să zici aşa ceva la televizor?Cere-le scuze părinţilor mei…”

Loading...