Toti oamenii se opresc sa priveasca aceste opere de arta. Imaginile pe...

Toti oamenii se opresc sa priveasca aceste opere de arta. Imaginile pe care le vei privi la nesfarsit…

703
Un cuplu de artisti talentati din Marea Britanie a reusit sa ia cu asalt intreaga lume prin intermediul desenelor 3D.
Sunt talentati si intreaga lume le apreciaza operele de arta . Imaginile pe care le vei privi la nesfarsit
Sursa foto: 3djoeandmax.comDe zece ani, Joe Hill si Max Lowry calatoresc in intreaga lume si realizeaza desene stradale 3D, care au reusit sa ii cucereasca pe trecatori si sa demonstreze talentul artistic incontestabil al celor doi.

Artistii folosesc creta si vopsea, iar de aici si pana la realizarea unui desen spectaculos nu mai este decat un pas. Joe si Max ii provoaca pe cei care le urmaresc activitatea la adevarate teste de imaginatie.

Loading...

Dupa ce creta si vopseaua au ajuns pe asfalt, putine mai sunt cuvintele care pot descrie spectacolul de culoare. De cele mai multe ori oamenii sunt atat de captivati de „operele de arta” ale celor doi incat pornesc in „aventura imaginara” pe care le-o ofera.

Joe si Max iubesc desenul, iar capodoperele lor demonstreaza de fiecare data ca pasiunea poate fi dusa la un alt nivel si ca poate capata dimensiuni considerabile daca indragesti munca pe care o faci. Desenele 3D la scara mare reusesc sa ii faca pe cei din jur sa patrunda in lumea frumoasa a culorilor.

Joe si Max au intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare desen 3D stradal din lume.

Vezi mai jos cateva dintre creatiile celor doi:


Loading...