Topul celor mai bune femei la pat, în funcţie de zodie!

5781

Sexualitatea unei persoane nu mai este un subiect tabu, chiar și în relațiile amoroase se pune preț pe felul în care partenerii se înțeleg în pat. Te-ai întrebat vreodată de ce o femeie anume te atrage mai mult decât o alta? Ei bine, poate răspunsul constă în energia sexuală pe care o emană datorită semnului zodiacal în care se află.

zodii

Conform yve.ro, în funcţie de zodie ele sunt cele mai bune femei la pat:

Zodia Taur

Libido-ul femeilor Taur este puternic și nu se amăgesc cu bărbați slabi. Când fac primul pas și sunt acceptate sunt mirate, iar atunci când sunt refuzate se îndepărtează cu curaj. Sunt active și orientate spre sport. Dacă întâlnești o femeie Taur timidă, în pat îi vei descoperi latura sălbatică. Sunt energice și le place să încerce cât mai multe poziții.

Femeia Gemeni

loading...

Zodia Gemeni este una masculină, deci femeile Gemeni sunt mai apropiate de sex. Oriunde merg ele urmăresc sexul și își seduc partenerii. Nu este modestă și îi place să vorbească murdar pentru a ajunge unde trebuie. Femeia Gemeni poate avea doi parteneri în același timp.

Femeia Leu

Femeia Leu este plină de viață și atrage bărbații cu ușurință. Îi plac aventurile și vrea să experimenteze cât de mult poate. Femeia Leu este dornică să își mulțumească partenerul din punct de vedere sexual. Schimbă des pozițiile și îi place să își exerseze creativitatea sexuală.

Femeia Scorpion

Asociată cu apa, femeia Scorpion emană multă sexualitate și caută plăceri necunoscute. Dacă partenerul nu vrea să îi urmeze direcțiile, ea îl va obliga. Pentru ea, sexul înseamnă putere și îl asociază cu banii, psihologia și cultura. Ea nu se îndrăgostește, dar își permite să se joace cu bărbații, astfel se descoperă pe sine. Se folosește de relațiile intime nu doar pentru trup, dar și pentru suflet.

Femeia Rac

Femeia Rac iubește să ofere și să primească senzații fizice. O recunoști după energie și o vei găsi mereu în spații deschise. Activitatea ei preferată este să se strecoare cu partenerul într-o grădină și să facă sex. Fiind în natură și făcând ceva natural este o dublă plăcere pentru ea.

loading...