Ținută, decență, modestie: Călătorii nici nu și-au dat seama că au călătorit cu Regina Elisabeta a II-a

448

Regina Elisabeta a II-a a Marii britanii a mers și anul acesta, așa cum a devenit deja o tradiție, cu trenul până la reşedinţa sa din Sandringham, acolo unde va petrece Crăciunul alături de familia sa lărgită.

Regina s-a îmbrăcat într-un palton de cașmir maro și o basma pe cap în timpul călătoriei spre localitatea situată în comitatul Norfolk, la circa 170 de kilometri de Londra. Monarhul britanic a călătorit, așa cum obișnuiește atunci când apelează la acest mijloc de transport, cu un tren obișnuit de călători și a fost însoţită doar de câţiva agenţi din cadrul forţelor de securitate.
Cu toate că festivitățile de Crăciun vor începe abia luni după-amiază, Regina a mers mai devreme la Sandringham pentru a supraveghea pregătirile.

Loading...

Regina îi va avea alături cu ocazia sărbătorilor pe toți copiii ei și familiile acestora, inclusiv nepoții și strănepoții ei.

In vila reginei de la Sandringham vor fi gazde anul acesta prințul Harry și soția sa Meghan Markle, care au refuzat invitația lui William și Kate de a sta împreună cu ei la Amner Hall, reședința lor din Norfolk, situat în apropiere.

 

Cuvintele care i-au adus pieirea generalului Nicolae Ciuca:„Nu veti folosi Armata Romaniei cum ati folosit Jandarmeria”

 

Loading...