AVERTISMENT TERIBIL :”SUSPENDAREA președintelui poate duce la VIOLENȚE „R Ă Z B O I C I V I L !”

827

Unul dintre susținătorii protestelor de stradă #rezist anunță un scenariu sumbru. Mișcările care se opun Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă s–ar putea confrunta agresiv cu forțele de ordine. Aceasta este situația pe care și-o imaginează susținătorii manifestanților, în cazul în care președintele Klaus Iohannis ar fi suspendat.

Unul din susținătorii mișcării #rezist, Doru Braia, anunță pe rețeaua de socializare Facebook un scenariu sumbru, similar cu evenimentele revoluționaare din decembrie 1989.

„R Ă Z B O I C I V I L !

Dacă Președintele va fi suspendat iese cel puțin un milion de oameni în stradă.PSD își va scoate imediat, în replică, simbriașii. Confruntarea violentă va fi inevitabilă!

Armata își va urma Comandantul Suprem. Poate nu întreg efectivul, dar Poliția și Jandarmeria vor rămâne preponderent de partea actualilor șefi. Escaladarea nu va mai putea fi oprită!Serviciile secrete, ca și în ’89, se ascund și așteaptă deznodământul. Consecințele sunt ușor de intuit…”, scrie Braia.

loading...

Joi, mai mulți manifestanți din Piața Victoriei au intrat în conflict cu jandarmii, după ce oamenii legii au intervenit pentru a elibera o zonă de circulație în care protestatarii se așezaseră pentru a bloca traficul.
Protestatarii încercau să desfășoare un banner, iar intervenția forțelor de ordine a dus la o altercație între un grup de manifestanți și acestea, conform imaginilor transmise în direct pe rețelele de socializare.

Ambasadorul SUA:”Coruptia inseamna furt din bunurile publice, iar daca acest furt s-ar opri Romania ar deveni o tara mai prospera si ar putea investi in scoli, spitale, infrastructura…”

 

loading...