Televiziunile de propaganda a PSD au inceput sa o atace violent pe Anca Jurma, proaspat numita procuror sef, in locul Laurei Codruta Kovesi

304

Televiziunile de propaganda a PSD au inceput sa o atace violent pe Anca Jurma, proaspat numita procuror sef interimar al DNA, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost revocata.

Antena 3 si Romania TV anunta, preluand informatii publicate de luju.ro, ca Anca Jurma este o apropiata a Monicai Macovei si ca il cunoaste pe Florian Coldea. Propagandistii PSD au mai descoperit ca Jurma a fost alaturi de Laura Codruta Kovesi cand aceasta a participat la Bruxelles la o conferinta organizata de Monica Macovei.

„Avem informatii ca revocarea lui Kovesi a starnit un val de bucurie printre procurorii DNA, fapt care s-a vazut la momentul sustinerii declaratiei de presa cand in spatele lui Kovesi au fost doar cativa procurori, fiind scosi pe scarile instututiei o masa mare de grefieri si ofiteri de politie judiciara.

CITESTE SI : Cine este Anca Jurma, noul procurorul-șef interimar al DNA, fost consilier al Laurei Codruța Kovesi

Despre Anca Jurma Lumeajustitiei.ro a prezentat dovezi ca aceasta se intretine copios, ori de cate ori are ocazia, cu fosta ministresa a Justitiei Monica Macovei si cu eminenta cenusie a SRI, generalul Florian Coldea, care a bagat ilegal Justitia sub puterea serviciilor prin intermediul unor protocoale ilegale.

Cum va putea oare lumea afla ce abuzuri s-au comis la DNA dupa debarcarea lui Kovesi, daca in locul ei a fost pusa consiliera care ii datoreaza totul? Exista suspiciunea legitima pentru orice cetatean ca nu Jurma va conduce DNA, ci tot Kovesi prin intermediul acesteia.

Despre Anca Jurma mai stim ca anul trecut, cu prilejul organizarii unui eveniment la Bruxelles, menit sa o scoata pe Kovesi drept favorita Uniunii Europene, consiliera Anca Jurma a fost prezenta in sala de la Bruxelles si pendula continuu intre Kovesi si europarlamentara Monica Macovei dintr-un colt in celalalt al salii pentru a primi si transmite informatii”, a scris luju.ro, site condus de propagandistii Razvan Savaliuc si Adina Anghelescu.(CONTINUAREA, MAI JOS…)

loading...

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a delegat atributiile de procuror-sef interimar al DNA catre Anca Jurma, fost consilier al Laurei Codruta Kovesi. Ea este fiica lui Nicolae Cochinescu, fost procuror-general in 1996-1997 si fost judecator la CCR (2001 – 2010).

Anca Jurma a indeplinit pe parcursul a doua mandate atributiile de procuror sef al Serviciului de cooperare internationala si programe din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, iar ulterior a fost numita consilier al procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Anca Jurma are o vechime in functia de procuror de 28 ani, indeplinind succesiv aceasta functie la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 3 Bucuresti, la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

In perioada 2000 – 2002 a indeplinit functia de procuror sef al Biroului de cooperare internationala si programe din cadrul Sectiei de reprezentare si cooperare internationala din Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Incepand cu data de 1 octombrie 2002, indeplineste functia de procuror sef al Serviciului de cooperare internationala, de informare si relatii publice din cadrul DNA.

Din anul 2010 este vicepresedinte al Retelei Europene Anticoruptie (EPAC/EACN).

Din 2004 este membra a delegatiei Romaniei la Grupul de State impotriva Coruptiei (GRECO), organism in cadrul Consiliului Europei.

Anca Jurma este doctor in Drept, la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept.

Cine este Anca Jurma, noul procurorul-șef interimar al DNA, fost consilier al Laurei Codruța Kovesi

loading...