Te-ai intrebat vreodata de ce unele femei sunt bune la pat și altele nu? Iata raspunsul…

36241

Orice femeie bună la pat ştie cum să se poziţioneze, pentru a obţine plăcere maximă. În viziunea bărbaţilor, cele mai fierbinţi momente cu iubita sunt cele în care…
… ea preia controlul şi ştie cum să urce pe culmile plăcerii. Într-o poziţie favorabilă, orice femeie se simte liberă şi lipsită de inhibiţii…

Iată ce poziţii sexuale îţi servesc plăcerea pe tavă şi te transformă într-o zeiţă a sexului!

Femeile bune la pat transformă poziţia misionarului în CAT

În 1988 un sexolog a descoperit tehnica CAT, prin care femeile pot atinge orgasmul mult mai uşor. Este vorba de modificarea poziţiei misionarului. În poziţia tradiţională a misionarului bărbatul se mişcă înainte şi înapoi, ceea ce nu provoacă femeii senzaţii prea intense. Tehnica CAT este o variaţie a acestei poziţii.

Data viitoare când vă aflaţi în poziţia misionarului, aşează-ţi mâinile strategic pe posteriorul iubitului tău şi trage-l mai sus peste tine! Idee este ca baza penisului său şi osul pubian să ajungă în dreptul clitorisului tău. Mai apoi, îndeamnă-l cu mâinile să se mişte uşor, cu mişcări circulare, nu înainte şi înapoi. În acest fel transformi sexul într-o oază de plăcere. Iubitul tău va fi încântat să vadă cum atingi extazul.

Femeile bune la pat preiau controlul în poziţia “femeia deasupra”

Iată o poziţie pe care, iubitul tău, sigur şi-ar dori să o încercaţi mai des! Stând deasupra lui îi transmiţi că te simţi bine în pielea ta şi că vrei să-i oferi câteva clipe magice, în care nu trebuie decât să stea şi să te admire. Cu alte cuvinte, îi dai de înţeles că eşti pusă pe fapte mari!

Loading...

Ca să te simţi excelent fiind atât de expusă privirilor lui e important ca poziţia să te incite suficient de tare, pentru a scăpa de orice inhibiţii. Merită să o încerci în două variante:

Cu faţa la el: pentru senzaţii inedite şi foarte intense, rămâi sprijinită în tălpi deasupra lui. Întinde mâinile în faţă şi roagă-l pe iubitul tău să le întindă pe ale lui, pentru a-ţi oferi un punct de sprijin. Mai departe, mişcă-ţi şoldurile când sus-jos, când circular. În acest fel testezi sensibilitatea vaginului tău, iar iubitul tău va atinge extazul fără să se mişte niciun pic!

Cu spatele la el: iubitul tău stă în şezut şi se lasă uşor pe spate, sprijinindu-se în mâini. Va ţine picioarele drepte şi apropiate pe pat. Tu te aşezi deasupra lui, dar cu spatele la el. Vei sta cu genunchii îndoiţi la piept, mâinile pe şoldurile lui şi picioarele depărtate. Iubitul tău îşi poate aşeza ocazional palmele pe fesele tale, pe sâni şi clitoris. Tu te sprijini în tălpi şi te mişti viguros deasupra lui, oferindu-i o provelişte greu de uitat! Unde mai pui că unghiul de pentrare favorizează stimularea punctului G!

Femeile bune la pat ştiu ce poziţii sexuale le stimulează şi clitorisul

Motivul pentru care unele partide de sex devin incredibil de pasionale ţin doar de poziţie. Dacă găseşti acele poziţii sexuale care să-ţi stimuleze clitorisul, sigur vei trăi sexul mult mai intens. Plăcerea dublă te va face să urci pe culmile plăcerii, spre deliciul partenerului tău, care va căuta să simtă totul la unison cu tine.

Loading...