Tatăl Mirunei,un militar român, face un apel disperat:”Nu e durere mai mare decât atunci când copilul tău este îngenuncheat de boală”

250

Un militar român a lansat un apel disperat, încercând să îşi salveze fetiţa de doar doi ani şi 5 luni, diagnosticată cu leucemie în urmă cu doar două luni. Andreea Miruna are nevoie de ajutor şi toţi cei care pot oferi sprijin sunt chemaţi alături de ea.

Ministerul Apărării Naţionale a lansat de asemenea un apel pentru ajutorarea familiei Mirunei, tatăl ei, Gilbert Flămînzeanu, fiind plutonier la Statul Major al Forţelor Aeriene Române.

„Împreună ajutăm, suntem mai buni și mai puternici!

Fetița camaradului nostru, plutonier Gilbert Flămînzeanu din Statul Major al Forțelor Aeriene, grav bolnavă! Haideți să dăm speranță unei familii greu încercate!

Nu este bucurie mai mare pentru o familie decât aceea de a avea copii. Nu este fericire mai mare pentru părinți decât aceea de a-și vedea puiul crescând și bucurându-se de fiecare lucru pe care îl descoperă. Dar, nu poate să fie durere mai mare decât atunci când copilul tău este îngenuncheat de boală, uneori la vârste foarte fragede. Iar durerea este și mai mare atunci când vindecarea depășește posibilitățile materiale ale familiei și când părinții se află în imposibilitatea de a-și ajuta copilul.(Continuarea,mai jos …)

loading...

O astfel de durere s-a abătut asupra familiei camaradului Gilbert. La doar doi ani și cinci luni, Andreea Miruna, fetița camaradului nostru suferă de leucemie (,,boala sângelui alb”), o boală care îi răpește deja cele mai frumoase clipe ale copilăriei și, fără tratament adecvat, în cele din urmă, viața însăși.

Haideți așadar să punem mână de la mână și să ajutăm un pui de om care se luptă să trăiască încă de la o vârstă atât de fragedă! Donațiile se pot depune în contul deschis la:

BRD pe numele FLAMÎNZEANU-SAIN Iulian-Gilbert;
Număr cont: RO50BRDE410SV02022234100.

,,Generozitatea este virtutea celor tari” (Garabet Ibrăileanu)”

 

loading...