Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor, la o lună de la dispariția fiicei:”Să dea Dumnezeu să fie bine…”

96

Tatăl Alexandrei Măceșanu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, speră în fiecare zi că fiica lui este în viață și că, într-un final, își va face apariția acasă.

Cu inima sfâșiată, dar cu sufletul plin de speranță, Ioan Măceșanu este convins că fata lui nu a fost ucisă și crede că cineva va reuși să o găsească și să o aducă acasă.

”A trecut o lună, o lună grea, care, pe noi, ne macină zi de zi. Așteptăm în fiecare zi ca, totuși, să vină, să intre pe poartă.  Credem că este în viață, vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru noi, care trăiesc cu noi aceste clipe grele. Mulțumesc și poliției, că fac ceva pentru noi și sper să facă! Să dea Dumnezeu să fie bine și să o găsească! Atât am de spus!”, a declarat Ioan Măceșanu, potrivit Observator.tv.

Loading...

Ce spune fiica lui Gheorghe Dincă despre faptele tatălui

Fiica lui Gheorghe Dincă a vorbit la Antena 3 despre relația pe care o are cu tatăl său, cel cunoscut drept criminalul din Caracal. Femeia spune că nu sunt apropiați și nu a avut habar că bărbatul a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie.

„Nici o clipă nu am bănuit că ar face așa ceva, nimeni din familie, nici despre taximetrie nu știam nimic. Nu, eram cu serviciul, familia, departe de el. Dacă nu știu vecinii și alții din Caracal… Omul pe care îl știu nu ar fi făcut așa ceva, dar luând în considerare faptul că n-am mai vorbit, poate, nu știu. Din punct de vedere al autorităților, el ar fi vinovat. Nu știu ce să mai cred, sunt multe speculații. Așteptăm să se termine ancheta și să ne prezinte dosarul. Nu știu nimic despre suma din cont, probabil din terenurile vândute să fie, în spatele casei.”, a mai spus fiica lui Gheorghe Dincă.

CITESTE SI : Detaliile tragice ale morții Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă:”Am luat-o pe fată învelită într-o husă de pat cu elastic şi am aşezat-o în butoi..”

Loading...