Tânăra violată din Vaslui a inceput sa pozeze pe Facebook. Vezi pozele incendiare aici

4644

Doar de un schimb de fotografii a fost nevoie ca flacăra iubirii să se aprindă. Îndrăgostită din cale afară, Raluca a fost de acord să-i trimită bărbatului pe care abia îl cunoscuse câteva fotografii extrem de sexy.„M-ai înnebunit cu pozele tale. Mai ai altele?”, l-a întrebat tânăra din Vaslui, nerăbdătoare. Apoi, la cererea noului amic, Raluca a renunţat la haine, încet dar sigur. La început, o idee mai timidă, apoi, mai dezinvoltă ca niciodată, vasluianca şi-a arătat sânii, acoperiţi de sutien.
Dialog halucinant

„M-au luat toate căldurile”, i-a spus Raluca bărbatului misterios, după un schimb de fotografii extrem de sexy. „Acum aş veni la tine”, i-a răspuns tânărul. „Da? Şi ce să îmi faci?”, a întrebat eleva violată, timidă. „Te-aş iubi cum nimeni nu te-a iubit până acum. Te-aş săruta peste tot…Pe sâni, pe coapse”, a răspuns tânărul, iar reacţia neaşteptată a Ralucăi nu a întârziat să apară: „Wow! Mă înnebuneşti rău de tot!”Luată de val, Raluca plusează, trimiţându-i bărbatului necunoscut o altă fotografie cu sânii ei, cu promisiunea că vor urma şi altele, mult mai „bestiale”, aşa cum le-a numit.

loading...


Conversaţia a continuat din nou la telefon, potrivit declaraţiilor tânărului.„Mă suna mereu, la orice oră, iar dacă nu răspundeam avea reacţii foarte ciudate. La un moment dat i-am propus să se mute la mine în Bucureşti, iar ea a primit oferta extrem de bine. A acceptat fără să stea pe gânduri, chiar dacă eu i-am specificat că nu locuiesc singur, ci cu un alt prieten. I-am spus din start că eu sunt tânăr şi vreau să mă distrez, că la mine acasă ne strângem câte un grup de cinci, şase, şapte băieţi şi bem câteva sticle de vin, iar ea s-a arătat dispusă. Mi-a zis că nu are nicio problemă cu asta, dar că vrea neapărat să doarmă cu mine”, a mărturisit bărbatul, pentru SPYNEWS.ro.


Dacă atunci când este singură Raluca obişnuieşte să trimită fotografii extrem de sexy bărbaţilor necunoscuţi, se pare că atunci când părinţii vin acasă, tânăra intră imediat în rolul fetei cuminţi. Întrebată de noul iubit dacă îi mai trimite fotografii, ea i-a răspuns: „Nu pot, pentru că părinţii mei nu au adormit şi nu pot face poze pe întuneric. Mă poţi seduce tu cu pozele tale dacă vrei”.


„M-ai încins de tot”

Tânăra timidă care a trecut printr-un episod cutremurător s-a transformat brusc într-o femeie fatală, extrem de experimentată în materie de sex. „Te-ai încins? Măcar puţin aşa?”, a întrebat bărbatul după ce i-a trimis o fotografie XXX cu el. „Da, foarte mult”, a fost răspunsul tinerei. Iar restul conversaţiei este de departe halucinant.


Preluare: Spynews.ro

loading...