Tanara gasita moarta in lenjerie intima in masina cu care a facut accident. Ce suspecteaza politistii …

671
Roxana Madalina Bizu

Primarul orasului Baia de Arama, din judetul Mehedinti, a fost audiat in dosarul penal al mortii unei tinere de 24 de ani, care a decedat intr-un accident rutier la sfarsitul lunii aprilie, in localitatea Pestisani.

Potrivit Gorj-Domino, Roxana Madalina Bizu, din comuna gorjeana Dragutesti, a fost gasita la volanul masinii doar in lenjerie intima, iar in telefonul ei s-ar fi gasit fotografii cu un barbat care era imbracat sumar si era legat de pat.

Conform sursei citate, primarul orasului Baia de Arama, Rafael Dunarintu, s-ar fi aflat in compania tinerei inainte ca aceasta sa plece in mare graba de la un hotel-restaurant de langa Baia de Arama. Tanara a fost invitata la o petrecere privata, in noaptea de 28 spre 29 aprilie. Putin dupa miezul noptii, Roxana Madalina si primarul au urcat intr-o camera a localului. Atunci ea l-ar fi fotografiat pe barbat, lucru care l-a deranjat si a inceput un conflict intre ei. Atunci tanara ar fi plecat in graba cu masina.

loading...
Roxana Madalina Bizu

Cercetarile efectuate, ulterior, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Tg-Jiu, au dus la audierea mai multor persoane, printre care si a primarului Rafael Dunarintu.

Rafael Dunarintu

Anchetatorii au identificat o masina care o urmarea pe cea a tinerei si verifica daca accidentul nu a fost cumva provocat. Un martor ar fi confirmat ca o masina de teren cu numar de Timis a demarat in tromba si a plecat de la locul producerii accidentului.

Roxana Madalina Bizu
Sursa: Gorj-Domino, Data publicarii: 6 Iunie 2017
loading...