Tânără de 16 ani din Galaţi, a leşinat şi s-a lovit cu capul de o ţeavă, după ce a muncit pana la epuizare ! „Nu le dădea nimic, nici măcar să mânânce sau să bea apă…”

1816

Inspectorii de muncă din Galaţi au declanşat o anchetă la un restaurant, după ce o femeie a reclamat că fiica sa, în vârstă de 16 ani, a muncit ca ospătar până la epuizare, iar la un moment dat fata a leşinat şi s-a lovit cu capul de o ţeavă, fiind ulterior internată la spital.

Patroana restaurantului susţine că nu este adevărat şi a depus o plângere pentru şantaj. Mama adolescentei a povestit că cea mică lucra ca ospătar şi iniţial fusese angajată pentru patru ore pe zi.

loading...

„S-au înţeles la 5 milioane, cu patru ore pe zi de joi până dumincă, iar domnul Avram a început să le facă presiune şi să muncească 14 ore de dimineaţa de la 8.00 până seara la 24.00. Şi nu le dădea nimic, nici măcar să mânânce sau să bea apă. Pe data de 15 august au fost foarte supraaglomeraţi, i-a chemat la muncă şi luni, şi marţi. La ora 24.30 seara, fetiţa a căzut din picioare, sesizând toată ziua că îi este rău şi nu mai putea să stea la muncă. A leşinat şi s-a lovit cu capul de o ţeavă metalică“, a spus mama fetei, conform adevarul.ro.

Mama fetei mai acuză că administratorii restaurantului nu au sunat la 112, ci au dus-o la o matuşă, iar a doua zi s-a simţit ş imai rău.

„A fost trei zile la terapie intensivă şi pe urmă la salon, cu perfuzii, i se băga fier pe venă pentru că ea nu putea să mânânce; nici la ora actuală, este foarte slăbită”, a mai spus mama fetei.

 

Diagnosticul medicilor a fost: anemie carenţială formă medie, sincopă şi colaps, hematom epicranian temporal drept/TCC acut închis prin cădere de la propria înălţime, hipercalamie, surmenaj, traumatism psihic în antecendente.

loading...