Tânăr lider PSD le bate obrazul medicilor, profesorilor,tinerilor,studentilor, bugetarilor că nu au votat partidul care „le-a dat”

304

Liderul social-democrat Nicu Alexandru Cojocaru, şef peste organizaţia de tineret PSD Mehedinţi, s-a lamentat pe Facebook că cei cărora partidul „le-a dat” – medici, profesori, bugetari, tineri – nu au votat trandafirii la alegerile europarlamentare. După ce a stârnit un adevărat tsunami pe pagina sa de socializare, tânărul şi-a şters postarea.

„Da, sunt un tânăr membru PSD şi sunt mândru de asta, chiar dacă duminică noaptea am avut cea mai mare dezamăgire din viaţa mea, pentru că DA, la nivel naţional nu ne-au votat medicii cărora Partidul Social Democrat le-a triplat salariile şi am investit în sistemul medical pentru a-şi putea desfăşura activitatea în condiţii decente. Nu ne-au votat profesorii pentru că le-am dublat salariile şi am început construcţia de şcoli şi grădiniţe în mediul rural pentru că am considerat că, copiii României merită o educaţie performantă făcută de cadre didactice motivate financiar. Nu ne-au votat tinerii care beneficiază de majorarea salariului minim, studenţii care au primit gratuitate CFR şi le-am mărit bursele, am crescut indemnizaţia de creştere a copiilor şi am majorat alocaţiile. Nu ne-au votat bugetarii cărora le-am majorat salariile pentru că ne doream ca cetăţenii să beneficieze de servicii de calitate din partea unor funcţionari motivaţi financiar, fără grija zilei de mâine, le-am oferit de asemenea şi vouchere
de vacanţă atât pentru a-i motiva, cât şi pentru a dezvolta turismul în România”, a scris Cojocaru.

Liderul PSD susţine că partidul său a încercat să obţină mai multe avantaje pentru România de la multinaţionalele care îşi duceau profitul în ţările lor, „am încercat să nu mai lăsăm să ne ia pădurile şi aerul”. (Continuarea si FOTO, mai jos …)

Loading...

„Am început să construim autostrăzi şi drumuri expres, să refacem drumuri judeţene şi comunale, să scoatem ţara asta din noroaie. Companiile de stat au înregistrat profituri record şi economia ţării noastre prindea aripi. Nu am mai acceptat să fim sclavii străinilor şi pentru asta am plătit electoral. Dacă România nu se trezeşte la timp, românii o să plângă în continuare prin ţări străine, copiii tăi o să trăiască fără părinţi aproape în condiţii mizere, o să îţi moară copiii în spitale infecte şi populate de doctori corupţi şi prost pregătiţi, o să îţi moară bătrânii săraci şi umiliţi, o să continue să plece tinerii de lângă tine să lucreze pentru străini. Dragi români, îmi doresc din suflet ca în viitorul apropiat realitatea să nu ne arate că duminică nu aţi distrus nici PSD-ul nici pe Liviu Dragnea, duminică aţi distrus şansa României de a nu mai fi o colonie şi o ţară mediocră!”, a precizat Cojocaru.
foto

Un poliţist i-a transmis un mesaj lui Cătălin Rădulescu:”Îţi dau oricând banii. Apoi tu ieşi din politică…”

Loading...