Sute de mii de bărbați și femei, complet goi,au pozat pentru a crea opere de artă nonconformiste- GALERIE FOTO

1073

Fotograful american Spencer Tunick, specializat în imortalizarea mulțimilor de nudiști, face furori cu pozele lui îndrăznețe, care au apărut în presa din toata lumea. Acesta a reușit să realizeze imagini memorabile în mari orașe de pe toate continentele. Sute de mii de bărbați și femei, complet goi, au stat în frig sau în căldură, fără a primi în schimb nici un ban, pentru ca Tunick să-și ‘construiască’ operele de artă nonconformiste. 

bogota-2-1024x674

Spencer a dat din nou lovitura. A convins peste 6.000 de persoane să pozeze dezbrăcate duminică în fața Parlamentului columbian din Bogota, pentru a transmite un mesaj de pace în această țară sfâșiată de peste jumătate de secol de conflict armat,scrie libertatea.ro.

Spencer Tunick photographs in Bogota
Aceștia s-au adunat în piața Bolivar, din centrul capitalei columbiene, înainte de a poza nud, în ciuda frigului de afară. Fotografiile realizate duminică vor fi expuse la Muzeul de Artă Modernă din Bogota.

loading...

Spencer Tunick photographs in Bogota

Spencer Tunick, a cărei ultimă fotografie cu nudiști a avut drept locație orașul Sydney, a explicat recent într-un interviu că prin fotografiile sale a dorit să transmită „un mesaj de egalitate, pace și unitate”.
Părerile sunt împărțite în rândul criticilor de specialitate, însă majoritatea susțin că ceea ce face controversatul american e într-adevăr artă.

1459317551-8e2f731b3a7ae0a620f5143ed0f67570-600x352

Fotografii:EPA

loading...