Suporterul care a furat steagul Ungariei a fost sancționat !

207

Suporterul care a furat steagul Ungariei la partida dintre Sepsi OSK și Dinamo a fost amendat cu 1.000 de lei și interzis pe stadioane timp de 12 luni.

Fanul dinamovist care a furat steagul Ungariei, la partida disputată de echipa din Ștefan cel Mare, în deplasare, la Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost amendat de Jandermaria Brașov cu 1.000 de lei. De asemenea, ultrasul a primit interdicția de-a mai intra pe stadion timp de 12 luni.

„Suntem conştienţi de lipsurile de organizare, dar a fost prima astfel de provocare cu grad de risc atât de ridicat, cu suporterii dinamovişti, care sunt de faimă. Lucrăm la remedierea lipsurilor. Nu am dovezi de unde a sosit suporterul în sectorul suporterilor Sepsi. Se vede că fanii dinamovişti îl aşteptau. În prima repriză ei au încercat sa slăbească gardul. Terenul era pregatit, astfel ca, după două împingeri, gardurile să fie date jos. A fost legitimat și identificat, are dosar penal”, a spus Csinta Samu, directorul general al celor de la Sepsi, la Digi Sport.

loading...

Urmează cea mai mare vacanță, pregătită de Guvern pentru angajați

Lia Olguta Vasilescu, ii cearta pe romanii care pleaca din tara:„Vin, stau o luna-doua si pleaca in strainatate…”

loading...