Suma COLOSALĂ încasată de Mircea Badea la Antena 3

348

Mulți s-au întrebat ce salariu are Mircea Badea. Vedeta TV s-a dat de gol, într-o postare pe o rețea de socializare. 

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a dezvăluit pe Instagram, în luna noiembrie cu dovada că a plătit către stat suma de 8911 lei în data de 23 noiembrie, bani ce reprezintă TVA. „Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris vedeta TV.

Curioşi, prietenii virtuali ai realizatorului emisiunii ”În gura presei” i-au calculat salariul, pornind de la cifrele publicate de Mircea Badea. Astfel, Badea ar câştiga suma de 40.000 de lei net lunar (circa 8600 de euro), plecând de la ideea că plăteşte TVA DE 8911 lei, scrie wowbiz.ro.

loading...

În luna decembrie, Mircea Badea a fast sancționat de CNA pentru limbaj injurios la adresa protestatarilor. În ședința respectivă, la vot o somație, o sancțiune de 10.000 de lei și una de 50.000 de lei. După două tururi de vot, au rămas în cursă doar somația (cinci voturi) și amenda de 10.000 de lei (trei voturi). Pentru turul al treilea de vot s-a încercat propunerea unei sancțiuni intermediare, de 5.000 de lei, cu condiția ca cei care au făcut propunerile să și le retragă. Radu Călin Cristea, cel care a propus somația, a refuzat să-și retragă propunerea. Prin urmare în turul de vot au rămas aceeași somație și o amendă de 10.000 de lei, potrivit paginademedia.ro.

loading...