Student strain, batut cu lopata de iubita, o tanara de 26 de ani din Bistrita !

458
ambulanta

Un student de culoare din Suedia, care studiaza in Cluj Napoca a fost batut cu o lopata de iubita sa, o tanara de 26 de ani din Bistrita-Nasaud.

In plus, aceasta i-a zgariat cu o cheie intreaga masina a strainului, relateaza adevarul.ro.

Scandalul s-a declansat dupa ce studentul si-a anuntat iubita ca vrea sa puna punct relatiei. Aceasta l-a batut pe fostul iubit cu o lopata, dupa care i-a zgariat masina folosindu-se de o cheie.

loading...

Autoarea este fosta mea iubita, Maria, care n-a inteles in ruptul capului ca intre noi nu mai poate fi nimic de-acum incolo. Asta se petrecea la inceputul weekend-ului trecut, in apartamentul inchiriat de catre mine in centrul Clujului. E o bistriteanca incapatanata, de aceeasi varsta cu mine si in momentul in care i-am zis ca trebuie sa ne despartim, n-a acceptat acest lucru in ruptul capului. Apoi, furioasa, a luat o lopata pe care o aveam acasa si a inceput sa ma loveasca cu ea. M-am tot aparat cu mainile, apoi, dupa ce i-am luat-o m-a zgariat cu unghiile, dar n-am lovit-o, pentru ca religia nu-mi permite sa dau intr-o femeie. Apoi a plecat, trantind usa„, a povestit studentul.

Ulterior, studentul a observat că şi maşina, parcată în faţa imobilului a fost zgâriată serios. Acesta a depus o plângere penală pentru lovire şi alte violenţe şi pentru distrugere.

loading...