Stela Popescu îi ia apărarea lui Cristian Pomohaci: „Eu îl cinstesc enorm…”. Ce spune primarul din comuna din care provine preotul…

440

În plin scandal sexual în care protagonist este preotul cântăreț Cristian Pomohaci, există și persoane care sar în apărarea acestuia.(Citește aici toate detaliile despre cazul preotului care a șocat România)

Cristian Pomohaci, care este preot și interpret de muzică populară, este în centrul atenției după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a apărut în media o înregistrare audio în care acesta îi face propuneri indecente unui tânăr pe nume Flaviu.

CITESTE SI :  A SPUS TOT ! TÂNĂRUL care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci,A RUPT TĂCEREA : „Nu îmi venea să cred ce dorea de la mine și îmi era și milă…”

Recent, un angajat al unui hotel pe care Cristian Pomohaci obișnuia să-l frecventeze a făcut dezvăluiri cutremurătoare, care pun și mai mult gaz pe foc.

Loading...

CITESTE SI : Un nou martor susţine că are un filmuleţ cu preotul: „Băieţii îl urmau în cameră…“

În ciuda scandalului sexual în care este implicat preotul-cântăreț, există și persoane care sar în apărararea lui Cristian Pomohaci.

Stela Popescu, despre Cristian Pomohaci: „Eu îl cinstesc enorm”

„Toţi artiştii, după concerte, sunt însoţiţi de admiratori şi stau de vorbă… Eu îl cinstesc enorm pe părintele Pomohaci – la el se duc oameni care cred că nu mai au nicio scăpare, merg şi se roagă – el le dă pace şi dragoste în suflet. Asta e calitatea lui Pomohaci… Nu cred în asta, cred că e un aranjament… Invidoşii, domne… Nu-l mai judecaţi pentru ceea ce s-a spus”, a declarat Stela Popescu în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

CITESTE SI : SURPRIZA MARE ! Ce s-a gasit acasa la parintele Cristian Pomohaci. Situatia se complica …

Primarul din comuna din care provine Cristian Pomohaci: „A avut o relație cu sora mea”

„Vocea este a lui, dar este trucată… Consider că este o făcătură. El a avut o relaţie chiar cu sora mea când era mai mic”, a spus primarul din satul din care provine Cristian Pomohaci la emisiunea „Agenţia Vip”.

CITESTE SI : TULBURĂTOR! DEZVĂLUIRI NEMAIAUZITE! Părintele Cristian Pomohaci s-ar fi băgat pe furiș în așternuturile unui tânăr…

Loading...