Soferul beat care a ucis un politist in misiune nu va face nicio zi de inchisoare. Cum este posibil …

432
politie, accident, masina, pedeapsa

Un sofer beat care a intrat in 2015 in masina Politiei, omorand un politist si ranind un altul, nu va face nicio zi de inchisoare.

Curtea de Apel Galati l-a condamnat definitiv pe Lepadat Claudiu Stelian, un tanar de 27 de ani, la inchisoare cu suspendare sub supraveghere pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducere a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

loading...

Pe 25 noiembrie 2015, galateanul a produs un grav accident de circulatie in localitatea galateana Tulucesti, caruia i-au cazut victime doi politisti. Tanarul a pierdut controlul masinii pe care o conducea si a intrat pe contrasens, lovind in plin o masina de Politie care se afla intr-o misiune de patrulare pe DN26, scrie adevarul.ro.

In urma impactului unul dintre politisti si-a pierdut viata, iar altul a fost ranit. Soferul se afla se afla sub influenta alcoolului in timpul producerii accidentului. Pe 10 mai 2017, Claudiu Lepadat a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Galati la 3 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, dar in final pedeapsa a fost redusa doar la plata unor daune in valoare de 220.000 de lei.

 

loading...