ȘOC pe scena publica: Hanibal Dumitrascu a MURIT!

747

Hanibal Dumitrascu, reputatul psiholog, era in stare grava, fiind tinut in viata, de cateva zile, doar de aparate. El fusese operat de urgenta la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce joi dupa-amiaza i s-a facut rau pe stradă.

Ar fi suferit un accident vascular. A fost operat pe creier, dar nu s-a mai putut face nimic, el facand hemoragie cerebrala. Hanibal Dumitrascu a murit in aceasta dimineata.

Psihologul suferea si de alte afectiuni, printre care diabet.

Cine a fost Hanibal Dumitrașcu

Hanibal Dumitrașcu s-a născut pe 9 ianuarie 1964, în Râmnicu Sărat, judeţul Buzău.

Din 2006, Hanibal Dumitrașcu era Conferentiar universitar, la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti, unde fusese înainte lector universitar din 1995. Totodată, acesta era coordonator Studii Universitare de Master, program de studii Consiliere in Asistenta Sociala, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, la Universitatea Bucuresti.

Loading...

Hanibal Dumitrașcu, cunoscut și ca psihologul românilor, a publicat și nenumărate cărți în domeniul psihologiei.

Hanibal Dumitrașcu a lăsat în urmă o soție două fiice, Maria și Ioana, care i-au fost alături psihologului până în ultima clipă.

Maria a studiat Psihologie și Știintele Educatiei, dar a absolvit și Facultatea de Litere din Bucuresti. Ioana are o înclinație către natură, animale și călătorii.

Radu Tudor a declarat la Antena 3 despre faptul că psihologul îşi neglija problemele de sănătate şi a subliniat faptul că moartea acestuia este o mare pierdere pentru toţi cei care l-au cunoscut.

”Era bolnav de diabet, pe care l-a și neglijat. Știam de la Marius Pieleanu amănunte despre problemele de sănătate și despre încercările repetate de a-i asigura un tratament serios. Cred că oameni de genul acesta pleacă prea repede. Este o mare pierdere” a declarat Radu Tudor la Antena 3.

Conform declarației de avere completată în urmă cu patru ani, Hanibal Dumitrașcu deține două apartamente, unul la București, celălalt la Râmnicu Sărat, și o mașină. În dreptul datoriilor erau trecute trei credite la bănci a căror valoare totală era de 125.000 lei.

La rubrica veniturilor, psihologul a scris suma de 45.000 de lei, încasată ca profesor universitar și 15.000 de lei, din funcția de consilier. În total, Hanibal Dumitrașcu câștiga 60.000 de lei anual.

Loading...