Smiley nu mai arata deloc asa. Si-a schimbat look-ul si a publicat...

Smiley nu mai arata deloc asa. Si-a schimbat look-ul si a publicat imaginea pe internet.

885

Smiley este unul dintre cei mai indragiti si apreciati artisti din Romania. Fiecare piesa lansata de cantaret ajunge peste noapte hit, iar fiecare videoclip publicat pe YouTube strange milioane de afisari.

Desi are un program foarte incarcat, fiind implicat in numeroase proiecte, Smiley isi face intotdeauna timp pentru fanii sai. Artistul mentine legatura cu sustinatorii prin intermediul paginii sale de Facebook, acolo unde posteaza diferite imagini si detalii despre colaborarile sale muzicale.

Recent, Smiley a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care le marturiseste familor ca a renuntat la barba, dar ca de tuns nici nu poate fi vorba prea curand.

Loading...

Cei care au vazut imaginea au marturisit ca oricum ar arata este intotdeauna pe placul lor: „Oricum ai arata, tu tot frumos si dulce esti, si pe de-asupra, ai si o voce superba!”, „Noua ne place parul tau”, sau „Off! Nu te tunde si nu te rade. Esti super sexi cu putina barba!„, au fost numai cateva dintre mesajele pe care le-au scris la sectiunea comentarii.

11892177_10153493683567332_6568583992577014036_n

Loading...