SINGURA DECLARATIE OFICIALA A LUI CRISTIAN POMOHACI , de la inceputul SCANDALULUI in care este implicat…

1499

Situatia se complica pentru preotul Cristian Pomohaci. Cazul sau a fost preluat de catre procurorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie din Bucuresti.Preotul cantaret, acuzat ca ar fi incercat sa obtina favoruri sexuale de la un tanar de 17 ani, si ale carei discutii cu acesta au fost facute publice intr-o inregistrare telefonica, se declara nevinovat.(Citește aici toate detaliile despre cazul preotului care a șocat România)

Loading...

Pus in fata superiorilor sai din cadrul Bisericii, a declarat ca va aduce si dovezi in apararea sa:„În cursul zilei de azi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a fost sesizat cu privire la unele fapte pe care un preot le-ar fi săvârşit în prezenţa sau asupra unui minor, motiv pentru care s-a dispus efectuarea de verificări prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunii de racolare de minori in scopuri sexuale”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mureș.

CITESTE SI :  A SPUS TOT ! TÂNĂRUL care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci,A RUPT TĂCEREA : „Nu îmi venea să cred ce dorea de la mine și îmi era și milă…”

O echipa din cadrul Sectiei de Asistenta Sociala de Urgenta a ajuns la Mosuni, in judetul Mures, ca sa faca o ancheta in casa parintelui. Asistentii vor sa vada daca acolo locuiesc copii minori si daca barbatul i-a infiat, asa cum a declarat mai demult, fara aprobarea autoritatior.

Satenii sunt insa revoltati de toata situatia si spun ca, desi parintele are in grija mai multi copii, el a infiintat chiar si o cantina unde acestia mananca.

CITESTE SI : SURPRIZA MARE ! Ce s-a gasit acasa la parintele Cristian Pomohaci. Situatia se complica …

Loading...