Simona Halep, SĂRUTATĂ CU PATOS de IUBIT ! NU SE MAI ASCUND !

1598

Până acum, tenismena româncă, Simona Halep şi-a ţinut ascunsă povestea de iubire pe care o trăieşte alături de Costa Sponte. Dar, după luni bune, am obţinut prima fotografie cu cei doi îndrăgostiţi într-o ipostază intimă.

simonahalepsarutprimafotografiecostaspontespynews

În vârstă de 25 de ani, Simona Halep iubeşte şi e iubită de Costa Sponte. Iubitul ei e fiul unui om de afaceri Teia Sponte, care e fost vicepreşedinte al echipei Steaua Bucureşti şi prieten apropiat al lui George Becali.Spynews.ro a obţinut prima poză în care cei doi se sărută. Ce-i drept, Costa Sponte e cel care o sărută pe obrazul stâng pe Simona, care zâmbeşte din tot sufletul către cel sau cea care le-a făcut fotografia.(VEZI FOTO MAI JOS)

CITESTE AICI CE SPUNEA BUNICA SIMONEI ACUM CEVA TIMP. A AVUT DREPTATE !!

img

Loading...

Potrivit unor zvonuri, unele dintre ele confirmate de o rudă de-a tenismenei, Simona şi Sponte junior sunt decişi să meargă în faţa altarului.

simmona-halep-costa-sponte-colaj

„Simona Halep este o balanţă. Începând din toamnă, balanţele au şanse să se aşeze la casa lor. Balanţelor le place foarte mult de armonie în cuplu, de căsătorie, de relaţie. Pentru ei e cel mai important. Ea are nişte tranzite foarte bune pe carieră în septembrie. Ei îi place să strălucească, să aibă dreptate, îi plac lucrurile extravagante. Ea, ca femeie, este foarte pretenţioasă, exigentă, se iubeşte foarte mult, e mai critică, îi place să fie totul pus la punct”, a declarat de curând astrologul Daniela Simulescu la „Star Matinal”, de la Antena Stars.

CITESTE AICI CE SPUNEA BUNICA SIMONEI ACUM CEVA TIMP. A AVUT DREPTATE !!

Mai mult, dacă luăm în considerare faptul că sportiva a refuzat să participe la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, oare are de gând să devină şi mamă? Simona Halep a anunţat că nu va merge la ediţia JO din 2016, care se vor desfăşura în perioada 5 – 21 august, de teama virusului Zika.

 

Loading...