Siliconata din Clanul Dragnea-TelDrum, amenintari la adresa unui politist: „Daca ma amendezi, esti dat afara din Politie!”

946

Directorul comercial al Tel Drum, Nicoleta Pene, a amenintat un politist care a indraznit sa o opreasca in trafic. „Daca ma amendezi, esti dat afara din Politie!”, i-a spus aceasta, conform actelor depuse la dosar de Inspectoratul Judetean de Politie Teleorman.

Conform unui material publicat de Newsweek Romania, pe 11 iunie 2017, ora 11.45, Nicoleta Pene, care conducea un autoturism Mercedes, a fost oprita de un agent de politie pe raza comunei Branceni, pe DN51 care leaga Zimnicea de Alexandria. Ea a efectuat o manevra de depasire a unui autovehicul care se deplasa in fata sa, in acelasi sens, in zona de actiune a indicatorului „Depasirea interzisa”.

Femeia a primit o amenda de 580 de lei si i s-a retinut permisul pentru 30 de zile.

Nicoleta Pene a contestat decizia la Judecatoria Alexandria, care a anulat sanctiunile. Dar, pe data de 1 octombrie a.c., Inspectoratul de Politie Judetean Teleorman, prin Serviciul Juridic, a depus apel.  (DETALII , mai jos..)

Loading...

In timpul judecarii dosarului, Inspectoratul Judetean de Politie Teleorman a sustinut ca, la momentul incidentului, Pene „a refuzat initial sa prezinte documentele pentru control, amenintand agentul de politie ca va fi dat afara din politie daca va lua vreo sanctiune, intrucat nu a facut nimic, intreband de mai multe ori agentul de politie, din ce politie face parte, afirmand ca va apela la superiorii acestuia sa nu i sa retina permisul de conducere, avand o atitudine sfidatoare, recalcitranta si totodata jignind politistul care ii solicitase actele.”

Versiunea politistilor – „s-a dat jos din autoturismul sau, in care era singura, a mers in partea din stanga a autospecialei MAI unde a continuat cu amenintari la adresa politistului, totodata tragand de portiera autospecialei” – indica faptul ca Pene ar fi comis infractiuni de amenintare si ultraj.

Pene, intr-una din imaginile publicate de Rise Project.

Loading...