Şi-a mâncat cel mai bun prieten după ce a murit

1198

O tânără de 24 de ani din Suedia a ajuns vedetă pe internet după ce a luat o decizie cel puţin controversată. Femeia şi-a mâncat cel mai bun prieten după ce acesta a murit şi a vorbit relaxată despre asta, ceea ce i-a atras o mulţime de critici.

Helena Ståhl a fost nevoită să-şi eutanasieze calul după ce acesta suferise o accidentare la genunchi, iar după aceea a luat decizia să păstreze carnea şi să o mănânce.

„Să îngrop 154 de kg de carne şi apoi să cumpăr de la magazin alta nu mi s-a părut o idee bună…”, a spus tânăra, potrivit Daily Mail.

Helena s-a gândit că, dacă nu putea să mănânce carne de cal, atunci nu avea rost să mai mănânce niciun fel de carne. „I-am spus mamei mele că, dacă nu pot să mănânc carne de la un animal care a dus o viaţă bună, atunci nu are rost să mai mănânc carne deloc”, a mai spus aceasta.

loading...

Deciza sa a fost aspru taxată în mediul online, unde s-au format tabere pro şi contra.

„Pentru unii, faptul că-mi mănânc cel mai bun prieten poate suna oribil! Dar, pentru mine, decizia a fost o nimica toată. Dacă nu mâncam eu calul, îl mâncau viermii. (…) Dintotdeauna, noi, oamenii, am mâncat animale pentru a supravieţui. Animale la care am ţinut şi pentru viaţa cărora am fost responsabili. Pe care le-am hrănit în fiecare zi şi pe care le-am mângâiat seara. În ultima vreme, se pare că acest lucru a devenit inacceptabil. (…) Mi-au rămas 154 de kg de carne macră de la cal. Suficientă să hrănesc oameni înfometaţi. Cine sunt eu să fac mofturi? Cum să refuz carnea şi alte animale sănătoase să fie ucise pentru a-mi asigura cina? Dintotdeauna am iubit natura şi am înţeles că trebuie să facem parte din ea. Pentru mine, nu a existat o alternativă”, a scris Helen, pe contul său de Facebook.

Femeia a împărţit carnea şi cu prietenii, care i-au spus că a fost cea mai bună carne pe care au mâncat-o vreodată.

loading...