Seif gasit in pardoseala. Ce ascundea?

1425

O familie isi renova bucataria cand a descoperit un seif ascuns in pardoseala. Ce se ascundea in interiorul sau, citeste in continuare ….

O familie de americani, care s-a mutat recent in Phoenix, Arizona, a avut parte de o surpriza inedita atunci cand a inceput renovarea noului camin.

Eddie si sotia sa si-au propus sa isi transforme casa intr-un camin mult visat, asa ca au decis sa faca o serie de modificari. Printre altele, acestia s-au propus a inlocuiasca pardoseala din bucatarie. Atunci cand lucrarile au inceput, Eddie a descoperit ca in planseul incaperii se afla un seif, despre a carui existenta nu au stiut nimic atunci cand au cumparat casa.

o-familei-isi-renova-bucataria-cand-a-descoperit-un-seif-ascuns-in-pardoseala-ce-se-ascundea-in-interiorul_size7

Cei doi soti au realizat atunci ca detin si combinatia de cifre care deschide respectivul seif. Codul a fost descoperit de Eddie la putin timp dupa ce s-au mutat, insa la momentul respectiv, barbatul nu a realizat care este semnificatia acestor numere.

HF86jH4l

Loading...

Cu siguranta, niciunul dintre cei doi soti nu si-a imaginat ce se ascundea in seif. Atunci cand l-au deschis, acestia au avut parte de o surpriza de proportii. In interiorul sau se aflau 50 000 de dolari, o sticla cu burbon fabricat in anul 1960 si o carte intitulata “A guide for the Perplexed”, publicata in anul 1977.

4tDM33Jl

 

wXca2F8l

 

FMuQdKhla1ivSSKl

Loading...