Secretul fatal al cântăreței care a reprezentat România la Eurovision! Cu ce boală a fost diagnosticată Ilinca Băcilă…

537

Deși Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Eurovision, suferea de această boală, a ales să urce pe scenă indiferent de riscuri. Această decizie i-ar fi putut fi fatală, în urma diagnosticului pus de medici.

După întoarcerea de la Eurovision, Ilinca a povestit efortul pe care l-a făcut urcând pe scenă. Aceasta era atât de epuizată încât tot ce își dorea era să doarmă: ”Abia m-am trezit și tot ce mi-am dorit a fost să ajung în patul meu de acasă. Abia aștept să mă culc din nou”.

loading...

Potrivit Libertatea, Ilinca a mărturisit că tot concursul a umblat cu pastilele după ea, deoarece medicul i-a pus un diagnostic care o putea costa vocea. Totul a început de la o gastrită, la vârsta de 9 ani. Odată cu trecerea timpului, boala s-a agravat, iar medicul a diagnosticat-o cu laringită de reflex: ”Laringită de reflux… Acidul gastric îmi ardea corzile vocale și aveam mereu secreții pe care nu le puteam controla, inflamații. Și totul se putea agrava iremediabil dacă nu ajungeam să urmez un regim și un tratament. Au fost perioade lungi în care nimeni nu știa să-mi spună ce se întâmplă. Putea fi mult mai grav. Imediat ce am primit diagnosticul, am început un regim pentru stomac și tratament, dar și exerciții specifice care să mă ajute să trec cu bine peste Eurovision”, dezvăluie Ilinca.

loading...