Sebastian Ghiță arunca BOMBA :”Klaus Iohannis e în pragul demisiei din cauza unui dosar penal!”

1446

Sebastian Ghiță detonează bomba în plenul Camerei Deputaților! El spune că președintele Klaus Iohannis e în pragul demisiei din cauza unui dosar penal.

”Votul de astazi nu va reprezenta blocarea justitiei. Parlamentul Romaniei este supus unui presiuni uriase. Scopul este instaurarea fricii prin hartuirii si folosirea arestarii ca instrument modern de tortura. Iata ce scrie ieri Dan Tapalaga, apostolul arestarilor: „Arestarea lui Ghita poate deschide calea unor noi denunturi”. Asta vrem sa facem?

Președintele Klaus Iohannis e în pragul demisiei din cauza unui dosar penal pe care îl are soția sa. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, e amenințat cu dosare penale. Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, are două dosare penale. Sefii tuturor partidelor politice din Romania sunt in instanta sau au dosare, inclusiv Alina Gorghiu si Vasile Blaga. Sefii institutiile de presa au dosare.

Mi-au fost aduse doua acuzatii de dare de mita. In ambele cazuri nu sunt acuzat de faptul ca i-am mituit cu bani sau imobile, decat prin mentinerea in functie. Nu exista interceptari, documente, declaratii publice. Pe ce se bazeaza procurorii? Pe denunturi si denuntatori. Emit niste pareri. Repet, nicio dovada. In cazul procurorului sef situatia este mai absurda. De fiecare data, acesta a fost numit de Laura Codruța Kovesi si CSM. Crede cineva ca eu pot influenta pe dna Kovesi si plenul CSM?

Loading...

Joi, dosarul meu a ajuns sigiliat la biroul comisiei juridice. Niciun coleg nu a consultat acel dosar pana sambata. Acel dosar ramane inchis in biroul comisiei. Sorina Matei a reusit sa publice acel documente la dansa pe blog, aceste data nu s-au scurs de la parlament ci de la procurorul care a instrumentat dosarul. Alexe a avut o revelatie dupa ce a fost arestat: si-a denuntat procurorul. Acesta calatoreste in strainatate si pune poze pe Facebook.

Sunt acuzat ca as fi promis procurorului functii in viitor pentru a afla informatii dintr-un dosar facilitand o intalnire cu Ponta. Intalnirea la care nu am participat a avut loc la un an dupa ce dosarul a fost trimis in instanta. M-am intrebat si eu de ce imediat dupa alegerile prezidentiale am devenit tinta: acest lucru se intampla pentru a ma forta sa fiu denuntator. Vor sa il denunt pe Victor Ponta. Nu am nimic de denuntat despre activitatea lui Victor Ponta.

Aminteam despre dosarul sotiei preseidntelui Iohannis. Am vazut-o cu totii pe sotia lui Liviu Dragnea pentru o acuzatie minora. Lumea da vina pe noi pe parlamentari pentru acest spectacol al catuselor.”, a spus Sebastian Ghiță.

Loading...