SCENE SOCANTE ! Politia a intrat cu o duba in demonstrantii care protestau in fata ambasadei SUA din Manila! ATENTIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

386
filipine

Masini ale politiei din Filipine au intrat in plin in demonstrantii care protestau miercuri in fata ambasadei SUA din Manila impotriva prezentei trupelor americane in tara.

Politia a facut uz si de gaze lacrimogene in tentativa de a-i dispersa pe cei peste 1.000 de protestatari adunati.

Demonstrantii protestau in fata ambasadei cand politia a inceput sa disperseze multimea, a declarat Renato Reyes, secretar general al grupului de stanga Bagong Alyansang Makabayan (Noua Alianta Patriotica).(VIDEO MAI JOS)

loading...

Protestatarii au aruncat cu vopsea rosie in portile ambasadei si au vandalizat zidurile cu sloganuri precum “Trupele americane afara!” si “SUA, o pacoste pentru muncitori”.

“S-a tras cu gaze lacrimogene asupra oamenilor din fata ambasadei SUA cand protestul era pe final. Unii protestatari au fost loviti de vehicule ale politiei in fata ambasadei SUA”, a postat Reyes pe Twitter.

Reyes a mai precizat ca aproape 30 de demonstranti au fost arestati, printre care si un medic si o asistenta care le acordau ingrijiri celor raniti.

ATENTIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

loading...