Scene revoltătoare. Cu ce injectează un bărbat pepenii pe care îi vinde pe stradă

68
braila, pepeni, injectati,

Un barbat a fost filmat, marti seara, în timp ce injecta pepenii pe care iî vindea la colț de stradă în Brăila.

Un comerciant dintr-o piaţă din Brăila a fost filmat în timp ce injecta pepenii cu un lichid necunoscut, relatează debraila.ro. Imaginile au fost surprinse într-o piaţă din oraşul Brăila.

Cei care au filmat scena susţin că bărbatul injecta pepenii cu apă pentru a-i păcăli pe clienţi: „Uite băi, bagă apă, ca să tragă la cântar” a reacționat o persoană pe Facebook. ”Cum să faci aşa ceva??!!! Acul acela de la seringă sigur nu e sterilizat, cine ştie de unde e”, a fost reacția unei alte persoane.

După ce filmarea a fost publicată pe Facebook, primarul oraşului a anunţat măsuri dure împotriva comerciantului: acesta a fost evacuat din piaţă şi nu mai are dreptul la comerţ în Brăila.

Loading...

„Administraţia Pieţelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătăţii populaţiei, dar injectarea cu apă sau cine ştie ce substanţă a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil. Vom pune la dispoziţia instituţiilor cu drept de control toate informaţiile privind persoana respectivă. Am aflat din presă că un comerciant a fost filmat în timp ce injecta pepenii în Cartierul Hipodrom. Administraţia Pieţelor şi Târgurilor Brăila a procedat legal în limita competenţelor sale – l-a evacuat. Cât timp voi fi primar, acel individ nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila! Aceleaşi măsuri vor fi aplicate şi altor persoane care vor face lucruri similare”, a anunţat pe Facebook, primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir.

Sursa: debraila.ro

Loading...