Scenariul și adevărata problemă,în cazul copilului care ar fi murit „pentru că a mâncat shaorma”

405

 

Jurnalistul Val Vâlcu a vorbit despre știrea cu micuțul care ar fi murit „pentru că a mâncat shaorma”.

Mulți părinți consideră depășită ideea ca ai lor copii trebuie să se spele pe mâini crezând că astfel își creează imunitate. Ca urmare, cu mâna murdară, după ce s-a ținut de bara din metrou alături de alte zeci de mii de persoane și s-a jucat cu tot felul de obiecte, micuțul care a murit a mâncat o bucățică dintr-o lipie. Dacă era o problemă o shaormeriei, nu putea fi doar într-o porție. Trebuiau să aibă și adulții probleme grave. Ar fi trebuit să apară dureri în cazul celor care au stat la coadă înainte și după, măcar o jumătate de oră sau o jumătate de zi cât se consuma alimentul cu probleme, lucru care nu s-a întâmplat,scrie dcnews.ro.

Amânanarea unui moment important pentru salvarea vieții

Părinții spun că au avut niște dureri ușoare, în schimb, copilul a fost neglijat noaptea întreagă, adulții spunând că diareea va trece. Ei au apelat la 112 după ce micuțului i-a fost rău ore întregi. Întrebaţi de ce au aşteptat atât de mult, ei au spus că starea băieţelului era oscilantă, acesta având momente în care îşi revenea.

În loc să fie perfuzat după primul episod, copilul a fost ținut în casă, probabil, cu ceaiuri de mentă. Abia a doua zi dimineață, au apelat la doctor. Părinții au chemat Salvarea pentru deranjament stomacal și este evident faptul că nu a venit cu medic. Dacă s-ar duce la toate diareele din București, am avea nevoie de 500.000 de medici. Copilul a ajuns la spital cu colaps, în șoc, nemaiputându-se face nimic. De fapt, este chiar o minune faptul că micuțul a rezistat o noapte întreagă, de regulă, problemele se agravează foarte rapid. A fost o diaree pe care părinții au tratat-o în ideea ‘lasă că trece până mâine dimineață’.(Continuarea, mai jos…)

loading...

Mizeria românească este bună

În al doilea rând, este vorba despre mizeria naționalismului. Atunci când o fabrică de brânză a pus bacterii patogene pe piață pentru că un om de acolo avea probleme și nu se spăla pe mâini când mergea la toaletă, din naționalism, societatea a sărit să apere compania pentru că producea brânză românească. Acum… o shaormerie – până a se dovedi cum s-au derulat faptele – este vinovată de toate relele inclusiv de cele pe care le-am putea avea noi în educația părinților și a copiilor.

Tatăl copilului care a murit după ce a mâncat o shaorma, povestește prin ce a trecut

Caz șocant în Capitală! Un copil a murit, iar părinții săi au orbit după ce au ingerat shaorma în care se afla o substanță otrăvitoare…

loading...