Scenariu incredibil:”Kovesi și Dragnea candidați la președinție…”

353

Fostul deputat PD-L, Gelu Visan, luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook, susține că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi se pregătește să candideze pentru cea mai mare funcție din România, și anume acea de președinte al României.(Continuarea, dupa reclame)

Loading...

”Koveși și Dragnea candidați la preșidinție.
Așa după cum spun de doi ani, Koveși va candida pentru funcția de președinte al României, susținută de PNL, USR și,probabil, de PMP și ONG-URI. 
Pentru aceasta Laura Codruța Koveși, DNA și Sistemul, adică Statul Mafiot, a trebuit să facă și face următorii pași:
1″ Să-și aresteze, compromită și/sau bage în pușcărie toți potențialii adversari politici: a început cu Udrea, Traian Băsescu-pe care l-a făcut să spună într-un final că o susține să rămână în continuare Șefă peste DNA- a urmat Tăriceanu, a continuat cu cei care știau ceva despre ea, adică fuseseră împreună la un moment dat, l-a îngenunchiat pe Orbán pentru ca și conducerea PNL să/i fie servită lui Blaga (cel care a adus-o la DNA) , l-a speriat pe Dragnea cu un dosar și l-a șantajat pe Iohannis cu dosarul cu casele și cu arestarea lui Carmen Iohannis.
2″ L-a făcut pe Iohannis să nu mai candideze în 2019, lucrând împreună cu grupul de lobby condus de Monica Macovei să i se ofere începând cu Decembrie 2019 postul de Președinte al Consiliului European. In cazul în care refuză, Carmen Iohannis ar fi arestată iar Klauss Werner Iohannis compromis, urmând să/i împărtășească aceeași soartă. Dealtfel Iohannis nu are de ales, pentru că el a fost pus de Sistem și ținut de acest Stat Paralel.
3″ S-a asigurat și se adigură că în turul doi, contracandidatul ei, fără nici o șansă, va fi Liviu Dragnea. Liviu Dragnea este unul dintre oamenii Statului Paralel, inventat și cultivat de acesta, fiind șantajat cu afacerile pe care le-a făcut, în special Tel Drum, dar și momit cu memținerea în funcția de Președinte al PSD. Pentru aceasta, Liviu Dragnea o va susține în continuare la șefia DNA, dar va trebui în același timp să-i trimită pe toți adversarii lui Koveși din PSD în pușcărie, scoțându-i prima dată din conducerea PSD.
Rolul Congresului PSD este ca Laura Codruța Koveși să-și elimine toți adversarii din PSD, cu mâna lui Dragnea, cu care este înțeleasă să/l scape de dosare și să fie contracandidatul ei în 2019. Cu o condiție: Toți cei care au criticat-o sau o critică din interiorul PSD să fie neutralizați și trimiși în pușcărie. 
Laura Codruța Koveși este candidatul celor interesați din UE și al ambasadorului SUA. Miza este vânzarea prin privatizare, concesionare sau pur și simplu încredințare a tuturor resurselor și obiectivelor economice importante ale României către diverse țări și Supranaționale: Gazele din Marea neagră către Exon și OMV (SUA și Austria), Portul Constanța către Olandezi, Aeroportul către Francezi, vor rupe și nemții o halcă importantă, industria energetică, CEO Oltenia, vor fi vândute Apele Minerale, minele și tot ce mai are Statul Român.
Rolul lui Koveși va fi ca timp de zece ani să transforme România într-un Apendice, o anexă a Uniunii Europene și a SUA, menită să asigure cu materie primă, resurse și forță de muncă țările din UE și SUA.
Există deja o înțelegere între aceste țări, cine și cât să ia la ultima înpărțeală. Primele resurse, încă de pe acum, care le vor fi servite, vor fi gazele din Marea Neagră, prin lege care este la Camera Deputaților și Apele Minerale, care situează România pe primul loc în UE, cu peste 60 la sută din rezerve, iar rolul lui Dragnea este să se execute.
Am spus că Dragnea nu o va revoca pentru că este înțeles cu Koveși; cel care l-a încurajat pe Tudorel Toader să ceară revocarea a fost Tăriceanu, care va fi demolat printr-un dosar nou.
Koveși și Dragnea vor fi candidații pentru alegerile Prezidențiale. Este foarte posibil ca după începerea campaniei prezidențiale, Koveși să/l aresteze sau să/l compromită decisiv pe Dragnea, pe modelul Macron, pentru a câștiga din primul tur. Poate decide însă că e mai bine să între în turul doi cu Dragnea, pentru a nu apărea vreo surpriză.
Supranaționalele și țările despre care am spus vor avea președintele/guvernator al lor:
Laura Codruța Kovesi”, scrie Gelu Vișan pe pagina sa de Facebook.

Loading...