SCANDAL uriaș ! Doi elevi de clasa a zecea au întreţinut relaţii...

SCANDAL uriaș ! Doi elevi de clasa a zecea au întreţinut relaţii intime chiar în timpul orelor…

2760

E scandal uriaş într-un liceu din Neamţ, unde doi elevi de clasa a zecea au întreţinut relaţii intime chiar în timpul orelor. Fata de 15 ani îşi acuză colegul că a violat-o. Însă nimeni nu a auzit-o strigând după ajutor, deşi zeci de alţi elevi şi profesori erau în şcoală în acel moment.

Adolescenta de 15 ani spune că a fost violată chiar în sala de clasă, printre bănci. Un coleg ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ea, în miezul zilei, când şcoala era plină. Incidentul s-a petrecut în ora de tehnologie, de la care profesorul a chiulit.

VASILE AMARIEI, Directorul Grupului Şcolar Mihail Sadoveanu din Borca:

”S-ar părea că domnul profesor ar fi plecat de la ora de la 11 la 12, atunci când s-au întâmplat faptele”.

Rămaşi singuri în clasă, cei doi elevi de clasa a zecea ar fi avut raporturi intime, fără ca nimeni să-i vadă.

loading...

VASILE AMARIEI, Directorul Grupului Şcolar Mihail Sadoveanu din Borca:

”Alături, în sala alăturată, şi-au desfăşurat ora. Cei doi profesori care erau în clase. niciunul nu a remarcat nimic neobişnuit.”

După incident, fata şi-a sunat mama şi i-a spus că a fost violată de colegul ei. Femeia a chemat Poliţia. Iar medicii legişti au confirmat contactul. Însă nici profesorii, nici psihologul şcolii nu cred în varianta adolescentei.

MIRELA LOGHIN, Consilier Șoclar la Liceul Mihail Sadoveanu din Borca:

”Băiatul e timid, e cuminte, liniştit, nu cred că a făcut aşa ceva! Nu a fost viol şi sper că adevărul se va dovedi.”

OVIDIU NIŢĂ, Primarul Comunei Borca:

”Ar fi trebuit să se audă ţipete, scandal, lucruri care nu s-au întâmplat!”

Dacă a fost viol sau act sexual consimţit, va stabili ancheta poliţiştilor. Şi băiatul, şi fata vor fi audiaţi şi consiliaţi de psihologi. Pentru comportamentul lor, vor avea nota scăzută la purtare. Mult mai aspru poate fi pedepsit profesorul de tehnologie, care i-a lăsat singuri pe elevi.

Şi inspectorii şcolari au deschis o anchetă, în paralel. Vor să afle cum a fost posibil un act sexual în incinta unei şcoli, dar şi de ce a lipsit de la oră profesorul de tehnologie.

loading...