S-au indragostit in spital dupa tragedia din Colectiv.Acum traiesc o poveste de dragoste…

70552

Loading...

Corina Gabriela Ionita si Alexandru Olteanu au fost la Colectiv in seara tragediei din 30 octombrie 2015 si s-au numarat printre supravietuitori. Corina a avut arsuri pe 40% din suprafata corpului si, dupa ce a fost internata la Elias, a fost transferata la Broomfield, in Marea Britanie.

Alexandru a avut arsuri mai grave, inclusiv pe fata, fiind trimis la Newcastle, tot in Anglia. Cei doi nu se cunosteau, dar Corina, care s-a externat intre timp, a aflat despre drama lui Alexandru, mai ales dupa ce acesta a amenintat ca intra in greva foamei, dupa ce a dezvaluit ca mama sa i-ar fi luat toti banii dati ca ajutor de Guvern, precum si donatiile de la diverse persoane.
Corina a intrat in legatura cu Alexandru, pe care l-a incurajat permanent, iar recent i-a facut acestuia o vizita in Anglia. Cei doi au facut o excursie pana in Scotia, la Edinburgh, si au pozat ca doi indragostiti, Corina postand cate o inima pe fiecare dintre fotografiile cu Alexandru. Impresionata, o amica a Corinei i-a transmis: „Te imbratisez, draga mea draga! Dragostea voastra inspira! Aveti toata admiratia mea!”.-

Loading...