S-a plâns că moare de foame şi că e aruncat ca o măsea stricată, dar de data asta, Leonard Doroftei A DAT LOVITURA !

1142

Unul dintre cele mai populare baruri cu tematică sportivă din România, cel al lui Leonard Doroftei, deschis în urmă cu aproape un deceniu în oraşul natal, Ploieşti, îşi continuă povestea. „Mor de foame, am fost aruncat ca o măsea stricată!”, urla ca din gură de şarpe marele campion, în urmă cu două luni.

Pub-ul fostului pugilist, acum în vârstă de 47 de ani, era amplasat într-o clădire cu risc seismic ridicat, iar oficialităţile au decis evacuarea.

Deşi campionul mondial la box profesionist a susţinut că e revoltat de modul în care autorităţile din oraşul prahovean l-au tratat, în cele din urmă, Moşu’ a găsit soluţia. „Am participat la o licitaţie pe care am câştigat-o. Aşa că voi deschide o afacere chiar la stadion. Se va numi tot Doroftei Pub. Îi astept pe toţi suporterii să-mi treacă pragul, dar şi pe jucătorii de la Petrolul să bea o cafea la mine. Îi asigur pe toţi că doar la mine vor putea comanda mâncarea campionilor”, a explicat Doroftei, potrivit telekomsport.ro.

Loading...

Autorităţile din Ploieşti îl somaseră atunci pe campionul mondial, să părăsească vechiul sediu. Potrivit telekomsport.ro, Doroftei  va investi 50.000 de euro.

„Chiar dacă din punct de vedere al spaţiului noua locaţie nu este atât de mare ca precedenta, voi face tot posibilul să arate foarte bine, iar oamenii să vină cu plăcere la mine”.

Leonard Doroftei pleacă definitiv din țară: ”Proștilor, nu mai stau în România, mă duc în Canada!”

Loading...