S-a grăbit să ajungă în vacanţă în Grecia şi a provocat un accident teribil în Bulgaria.Marius a murit la spital, soţia şi băiatul lui sunt în comă….

942
El e românul care s-a grăbit să ajungă în vacanţă în Grecia şi a provocat accidentul teribil din Bulgaria. Marius a murit la spital, soţia şi băiatul lui sunt în comă. Un tir şi patru autoturisme, toate pline cu români, au fost implicate în accident.
Marius plecase de la Balş duminică de dimineaţă, alături de patru familii de prieteni. Mergeau în vacanţă în Grecia, în coloană. Cu el în maşină era soţia lui şi fiul lor de 9 ani. Ploua, drumul era aglomerat,potrivit observator.tv.

În apropiere de Mezdra, pe E 79, Marius a apăsat pedala de acceleraţie. A intrat în depăşire pe pod, în curbă, pe dublă linie continuă. În faţă i-a apărut un TIR înmatriculat în Turcia. Şoferul acestuia a încercat să evite impactul, a tras de volan dreapta, a fost aproape să cadă cu mastodontul de pe pod, de la peste 20 de metri înălţime.(DETALII, mai jos ..)

loading...

Impactul nu a mai putut fi evitat, iar maşina românilor a fost făcută praf. Marius, soţia şi băieţelul lui au fost luaţi inconştienţi dintre fiare şi duşi la Spital. Bărbatul de 44 de ani a murit acolo. Soţia lui şi copilul sunt şi acum în comă.

Prietenii care-i însoţeau nu îşi explică ce a fost în capul lui Marius de a intrat în acea depăşire. Plecau în vacanţă, nu se grăbeau nicăieri, şoseaua era udă…

Reacția, din vacanță,a lui Tăriceanu, la decizia de revocare a lui Kovesi:”Lasă multe semne de întrebare…”

loading...