S-a aruncat in fata gloantelor trase de atacatorul de la Munchen pentru a-si salva de la moarte sora geamana

568
Huseyin Dayicik

Una din victimele criminalului de Munchen a fost ucisa in momentul in care s-a aruncat in fata pistolarului pentru a-si proteja sora geamana de rafala de gloante.

Huseyin Dayicik (foto sus), 19 de ani, de origine greaca, si-a salvat sora de la moarte, in timp ce el a fost impuscat de doaua ori de catre Ali Sonboly, tanarul de 18 ani, bolnav psihic, care a deschis focul in centrul comercial din capitala bavareze si a ucis noua tineri, relateaza Daily Mail,porivit stirileprotv.ro.

Huseyin Dayicik, care a fost ucis in afara restaurantului, se afla in centrul comercial pentru ca voia sa cumpere cadouri pentru membrii familiei.

Loading...

Supravietuitorii atacului au spus ca tanarul nu a avut nicio intentie sa fuga si sa-si salveze viata cand au fost trase focurile de arma, ci a impins-o pe sora lui din fata atacatorului si pur si simplu a stat in calea acestuia.

Intre timp, au fost aflate si identitatile altor victime: Dijamant Zabergja, 21 de ani, Armela Segashi prietena ei Sabina Sulaj, Gulliano Kollmann, 18 ani, si Can Leyla, de 15 ani (vezi fotografiile alaturate).

victima Munchen
Armela Segashi, victima Munchen
Gulliano Kollmann, victima Munchen
Can Leyla, victima Munchen
Loading...