S-a aflat totul! De ce a DEMISIONAT Băsescu ! Mutare ȘOC pe scena politică!

228

PNL și PMP ar urma să fuzioneze, a anunțat B1 TV, potrivit unor surse. Raluca Turcan, președintele intermar al liberalilor, a negat informația, dar a recunoscut că a avut discuții cu Eugen Tomac despre moțiunea de cenzură ce va fi depusă miercuri în Parlament.

Turcan a mai susținut că va avea încă o discuție, de data aceasta cu Tomac și Nicușor Dan, despre strângerea semnăturilor pentru depunerea moțiunii de urgență.

Șefa PNL a insistat că nu au discutat despre fuziunea PNL-PMP și că nici nu știe de unde a apărut această informație.

Turcan a explicat faptul că nu a vorbit nici despre primirea înapoi în PNL a celor care se află acum în PMP. Totuși, a precizat aceasta, liberalii sunt deschiși la dialog cu cei care vor să apere statul de drept.

loading...

”Această situație separă apele, oamenii politici ca o hârtie de turnesol. Vedem exact cine apără statul de drept, respectul față de lege și integritatea publică. Dacă sunt parlamentari dispuși să se pună de partea justiției și statului de drept vom dialoga și vom strânge rândurile cu ei. Miza e exprem de importantă. E vorba despre viitorul copiilor noștri, despre viitorul României”.

Amintim faptul că Traian Băsescu și-a anunțat demisia de la conducerea PMP, marți seara.

Sincer cred că mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou şi mi-am încheiat şi misiunea politică în fruntea Partidului Mişcarea Populară.
În 2014 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul European.
La legislativele din 2016 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul României .
Există o intorsatură sănătoasă a partidului, pe care o nouă generaţie de politicieni să poate să construiască un partid puternic.
Eu consider că de azi, începând cu reluarea lucrărilor Parlamentului, mi-am încheiat mandatul în funcţia de preşedinte al PMP şi voi declanşa imediat procedurile de predare a ştafetei către cei care trebuie să preia responsabilitatea evoluţiei partidului.
Să avem zile bune.
PS-să nu înțelegeți greşit, voi rămâne senator PMP şi membru al acestui partid, dar cei care vor conduce partidul pentru alegerile din 2019-2020 trebuie să-l preia de pe acum. Chiar evoluţia politică din ţară, cere oameni noi
”, a scris Băsescu, pe Facebook.

loading...