S-a aflat în urmă cu doar câteva momente : DENISA a intrat în comă, iar medicii…”

1469

Mama DENISEI MANELISTA, îngenunchiată de durere! Mărturisirile ei sunt cu adevărat sfâşietoare! "Nu ştie dacă DENISA se mai face bine..."Mama DENISEI MANELISTA, îngenunchiată de durere!

Denisa Manelista trece zilele acestea prin clipe dureroase, după ce a ajuns recent pe masa de operaţie, fiindcă medicii sunt nevoiţi să îi elimine din lichidul abdominal. Însă, ceea ce este cu adevărat sfâşietor, este că rudele şi prietenii Denisei au luat decizia de a-i ascunde cântăreţei starea reală de sănătate. Se pare că cei dragi ştiu foarte bine că nivelul de funcţionare al ficatului a scăzut de la 5 la sută la doar 3 la sută, fiind la doar un pas să cedeze complet!

Colegul Andreei Mantea a reuşit să ia legătura cu mama Denisei Manelista, dar femeia este îngenunchiată de durere şi nu a acceptat să apară în direct, doar să stea de vorbă cu reporterul wowbiz la ea acasă.

„A divorţat şi s-a recăsătorit, îi este dor de satul natal, este foarte îndurerată pentru fiica ei, fiindcă nu se ştie dacă se mai face bine. Mi-a spus că este mândră de fiica ei, că este foarte frumoasă. Mi-a mai povestit că Denisa şi-a cumpărat singură o maşină din banii ei, că a mers la Barcelona acolo unde iubitul fiicei ei deţine un club. Denisa a avut mai multe episoade de suferinţă, mai ales când mama ei a avut cancer. Denisa avea un chist pe unul dintre ovare, iar debutul bolii a fost atunci când avea gripă, a crezut că este doar o răceală.

Mama ei a vorbit cu ea atunci, i-a spus să meargă şi să îşi facă mai multe radiografii. Nu înţelegea de ce nu îi mai trece starea de rău. A fost la analize şi a descoperit boala de care suferă acum, de cancer. Virusul B crede Denisa că l-a luat în urma tratamentelor cosmetice, de la tăierea unghiilor de la picioare. Respectivele tipe de la salon le tăiau până îi dădea sângele, aşa i-a spus Denisa mamei ei. Crede că de acolo a luat hepatita B. Mama Denisei i-a dat dreptate domnului Condurăţeanu, cancerul nu a mai fost unul normal, pe etape. Din cauza sistemului imunitar aflat la pământ şi a chistului ovarian s-a declanşat cancerul.

Loading...

Chiar au fost la Viena, unde au plătit 1500 de euro pe zi, este foarte scump acolo. Medicii au discutat acolo cu dosarul ei în mână, au scris pe o tablă posibilele soluţii, iar atunci când au scris cuvântul operaţie, l-au tăiat. Era inoperabil cancerul, nici măcar transplantul nu se poate face. Medicii au tăiat şi tratamentul cu citostatice, atunci a simţit că i-a căzut cerul în cap. Singura variantă pe care au recomandat-o medicii este emblolizarea, prin introducerea unor soluţii care, cel mult, pot micşora tumora, dar nu o vindecă în totalitate. Această procedură a costat 30.000 de euro.

Totuşi, Denisa a fost apoi şi la un alt medic oncolog, care a început cu ea tratamentul cu citostatice. În mod surprinzător, la început se simţea mai bine, nici nu i-a căzut părul, ba chiar i-a crescut şi mai mult. Însă i-a făcut rău pe altă parte, a slăbit-o foarte rău, i-a dat febră. În tot timpul în care medicii de la Viena tăiau rând pe rând soluţiile de pe tablă, Denisa era tot timpul lângă mama ei. Denisa i-a spus atunci: mamă, nu vreau să mor! Mamă, ajută-mă să trăiesc!

Acest Marian, care a încercat să o trateze singur, a dus-o la un pas de moarte. Din cauza sărurilor pe care le primea în injecţiile cu vitamină, a ajuns la un nivel de retenţie de apă de 95 la sută. Dacă ajungea la sută la sută, murea. În cele din urmă, a intrat în comă, au venit medicii care i-au spus mamei Denisei că este umflată de lichid şi poate plesni ceva până ajunge la spital. Dosarul Denisei a ajuns şi la medicii din Cuba, care au spus că nu poate fi transportată acolo, cel mult să încerce tratamentul cu venin de scorpion albastru. Este un medicament pe care îl pot ei trimite, se pare că ar fi ajuns în Bucureşti, dar nu ştiu dacă a fost administrat. Iubitul ei este alături de ea, a susţinut-o financiar la un moment dat. El este cel care a insistat să fie ascultat Marian, după ce s-a renunţat la citostatice.

Mama Denisei a recunoscut că Liviu Dovleac, impresarul ei, i-a luat nişte bani din cont, dar Denisa l-a iertat după ce a aflat. Într-adevăr, iubitul Denisei dorea să o ia cu el în Barcelona şi să se mute acolo, iar Liviu Dovleac nu era de acord cu asta, îl vedea ca pe un pericol”, a povestit în direct colegul Andreei Mantea.

Loading...