Rusia avertizeaza SUA:”Spuneti omenirii adevarul despre extratereștri,daca nu, o vom face noi”- VIDEO

97919

Pe agenda de lucru a Rusiei la World Economic Forum a fost trecut și îndemnul adresat președintelui SUA, că a venit timpul pentru ca omenirea să afle adevarul despre existența extratereștrilor,potrivit b1.ro.

În această inițiativa a Rusiei se precizează că, dacă SUA nu vor lua în considerare acest anunț, atunci Kremlinul își va asuma unilateral această sarcină.


Subiectul nu este nou. Rusia a mai făcut astfel de afirmații și în urmă cu aproximativ 2 ani. Dimitri Medvedev a fost atunci protagonistul unui eveniment aparent neprogramat, când după filmarea unui interviu, el a continuat să răspundă la unele întrebari sensibile legate de extratereștri, crezând că microfonul său a fost inchis.(video mai jos)

Loading...

În realitate, acesta rămăsese cuplat la rețea, astfel încât întregul dialog cu reporterul a fost înregistrat. Medvedev a fost intrebat atunci dacă „președintelui îi este înmânat, odată cu valiza nucleara, și un dosar secret ce cuprinde informații despre extratereștri”.

Medvedev a răspuns fără să ezite: „Odată cu valiza ce conține și codurile de lansare a focoaselor nucleare, președintele primește de asemenea și un dosar ultra-secret, care conține informații despre ființele extraterestre care ne-au vizitat planeta (…) Nu vă voi spune câți extratereștri se află în prezent printre noi, pe Pământ, deoarece acest lucru ar cauza panică. (…) Ce putem spune destul de sigur este că, din semnalele care apar până în prezent, Kremlinul va face singur acest pas, fără ezitare, în curand.”, a spus Medvedev.

Loading...