Robert Negoiță pune degetul pe cea mai mare rană a României:”Au dreptate oamenii să iasă în stradă: ticăloșilor ce sunteți, vă bateți joc de banii noștri…”

63

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, arată că în acest moment România își plătește oamenii apți de muncă să stea acasă sau prin cârciumi, asta pentru că ajutoarele sociale se dau fără discernământ și ”omul nu e prost să vină la muncă când primește aceiași bani ca să stea la cârciumă”.

”Am fost și am dat sistem la Guvern, după modelul din Estonia. Hai că nu se poate prelua integral, dar măcar ne propunem ca în următorii ani să facem și noi măcar 10%. Astăzi în relația dintre administrația centrală și cea locală se întâmplă ca în evul mediu, ceea ce mă obligă și pe mine și pe ei să ținem mii și mii de funcționari care muncesc fix degeaba pentru că nu suntem în stare să intrăm în epoca digitalizării.

Este inadmisibil că au ridicat salariile mult peste piață în administrația publică. Este un dezechilibru pe care îl vom plăti scump și foarte scump în următorii ani. Pe lângă asta nici măcar n-au făcut reforma administrativă așa cum am făcut noi la Sectorul 3, am disponibilizat oameni. Nu sună foarte bine, dar asta este realitatea. Păi, dacă v-am dublat salariile și trebuie să mă descurc cu mai puțini oameni, așa fac, că altfel sărim în aer cu bugetul! Ce credeți? Jumătate din ce am dat noi afară s-au dus în administrația centrală, pe bani mai mulți și nu fac nimic. Ce se întâmplă azi în administrația publică centrală și în anumite zone din administrația locală, este de necrezut! Au dreptate oamenii să iasă în stradă: ticăloșilor ce sunteți, vă bateți joc de banii noștri!  (Continuarea, mai jos ..)

Loading...

Le-am spus-o cu subiect și predicat, cât am știut eu de clar: haideți să dăm Codul social, haideți să nu mai ținem oamenii acasă! Eu vreau să angajez polițiști și nu vine nimeni la angajare! Știți de ce? Pentru că Guvernul le dă bani să stea în cârciumi, le dă bani să stea acasă, aproape cât le dau eu salariul. Păi el este prost să se ducă să muncească prin frig, prin ploaie, pe căldură, când primește aproape aceeași sumă de bani stând acasă, îl plătește Guvernul să stea acasă! Eu vorbesc de cei apți de muncă, nu de cei care care au o problemă, o dizabilitate, dar la noi Guvernul României le dă bani să stea prin cârciumi.”, a spus Robert Negoiță, la DC News Live.

Directorul ANM, semnal de ALARMĂ: Ciclonul care a lovit din plin Grecia , poate ajunge pe teritoriul românesc

 

Loading...