Revoltă de PROPORȚII împotriva lui LIVIU DRAGNEA !

481
Sorin Grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunţat, vineri, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că a început să creioneze, împreună cu alţi colegi, un proiect intern pentru PSD, pe care îl va supune dezbaterii interne în această vară, scopul fiind acela de a stopa „dezastrul” spre care merge PSD. El a acuzat faptul că statutul PSD nu se mai respectă, el arătând că de un an şi jumătate nu se mai reuneşte BPN, iar singura structură care funcţionează, dar ca un „pluton de execuţie”, este CExN.

Loading...

,Sunt preocupat foarte mult de ceea ce înseamnă PSD. Am început sa creez un anumit proiect intern pe care o sa-l supun dezbaterii interne. Poate sa nu fie băgat în seamă…lucrez la acest lucru. În această vară o să-l şi prezint intern pentru că ma preocupă soarta PSD-ului. Eu n-am venit de la PSD și vreau să rămân în același partid. Mă preocupa soarta acestui partid, iar ceea ce vad în acest moment e așa o îndreptare cu viteza lumii spre dezastru, care mai devreme sau mai tarziu se va vedea în viitorul scor electoral al PSD” a spus fostul premier Grindeanu.

 ,,Pentru binele PSD în acest moment e nevoie de o schimbare de leadership. E evident acest lucru, dar nu rezolva problema. Daca pleaca Liviu Dragnea si vine cineva de acelasi tip n-am rezolvat problema. Problema e structurala- de a reporni motoarele interne ale PSD de a pune in functiune structurile, de a respecta statutul, de a reface, de a umbla la acea fisura care exista in acest moment intre conducerea centrala si teritoriu, acele sute de mii de oameni. De aceea cred ca schimbarea e necesara, dar nu rezolva problema de fond daca nu incepem sa lucram la aplicarea statutului”, a comletat acesta.
Loading...