Replică savuroasă a Simonei Halep , pentru premierul Tudose !

555

Guvernanții români s-au arătat îngrijiorați de o eventuală solicitare privind indemnizația pentru creșterea copilului a Simonei Halep, în condițiile veniturilor foarte mari ale jucătoarei de tenis.

Mihai Tudose a spus, în glumă, că s-a grăbit să plafoneze indemnizaţiile mamelor de teamă să nu rămână Simona Halep însărcinată – are deja venituri de aproape 20 de milioane de euro, scrie antena3.ro

CITESTE SI : Premierul Mihai Tudose, TAXAT DUR dupa comentariile JOSNICE despre Simona Halep : „Il somez public sa-i ceara scuze public Simonei Halep…”

Halep a declarat, într-un interviu, că iubeşte copiii, dar nu are de gând să renunţe la tenis decât peste vreo șapte ani. Aşa că premierul şi-a făcut degeaba griji pentru bugetul statului.

”Mai în glumă, mai în serios, râdeam cu câțiva colegi: ‘domn’e, hai să o schimbam (legea — n.r.) până nu-i încolțește foarte serios ideea, cuiva, sa ramana gravidă, să facă un copil, ma refer la Simona Halep”, declara Mihai Tudose, în urmă cu câteva zile.

Pe Facebook, Florin Cîţu a scris: „Mihai Tudose este dator…

loading...

Il somez public pe Prim-Ministrul Romaniei, Mihai Tudose, sa ceara scuze public Simonei Halep.

Domnule Prim-Ministru,

Au trecut 6 luni de guvernare PSD. Nu au fost cele mai bune din istoria Romaniei. Din contra. PSD si Liviu Dragnea, inca de la instalarea guvernului au atacat in mod constant “multinationalele” si orice afacere de succes care aduce plus-valoare in Romania.

De 6 luni pacaliti poporul roman cu promisiuni pe care nu le-ati onorat. Ceea ce a atras indignarea mea astazi, a fost declaratia dumneavoastra la o ora de maxima audienta in care ati depasit limitele oricarui bun simt.

Ati indraznit sa atacati intr-un mod josnic si prima “multinationala”, pe persoana fizica, romaneasca 100%. Pe Simona Halep! Consider inadmisibil modul in care ati “glumit” impreuna cu colegii dumneavoastra pe seama unuia dintre singurele lucruri care i-au bucurat pe romani in ultimele 6 luni!

Cum adica va este frica ca Simona Halep sa faca un copil?

De la inceput trebuie precizate urmatoarele:
– Simona Halep reprezinta unul dintre putinele lucruri cu care Romania se mandreste astazi, si nu e in programul de guvernare Dragnea/Valcov.

– Simona Halep nu a beneficiat in drumul ei spre succes de niciuna din pomenile dumneavoastra

– Simona Halep nu a invatat sa faca performanta dupa manualul de sport introdus de guvernul dumneavoastra

– Simona Halep a venit cu banii, castigati de ea cinstit, in Romania

– Simona Halep a transpirat din greu, singura si fara ajutorul statului roman, asa cum fac multi alti romani in domeniile lor, si a reusit un lucru pe care dumneavoastra cu guvernul PSD nu l-ati reusit! Sa faca cunoscuta Romania in lume.

Aceastea sunt cateva din argumentele pentru care va soliciti public sa prezentati scuze acestui mare sportiv roman.

Daca nu o veti face inseamna ca dumneavoastra, guvernul pe care il conduceti si PSD, nu incurajati performantele individuale ale romanilor care reusesc in viata.

Din bun simt alte cuvinte sunt de prisos.

Aveti curajul sa o faceti!?

#romaniatrezestete

P.S. Oare astea ar trebui sa fie preocuparile guvernului Romaniei si al premierului.?”

loading...