Renunta la fumat prin aceasta metoda simpla , ieftina si eficienta folosind un singur ingredient !

517
Stim cu totii ca fumatul este un obicei foarte prost si nesanatos care pune in pericol sanatatea umana. Fumul de tigara contine numerosi agenti cancerigeni care nu sunt nocivi doar fumatorilor ci si nefumatorilor care inhaleaza fumul, in cea mai mare parte a lor fiind vorba de copii.
Cel mai bun lucru pe care un fumator il poate face este sa renunte la fumat. Astfel, acesta nu va mai pune in pericol propria sanatate si nici sanatatea copiilor.
Echipa Secretele vine acum in ajutorul fumatorilor cu o reteta extrem de simpla prin care acestia se pot lasa de fumat. Este e metoda extrem de simpla, si suntem siguri ca incercand-o , peste o perioada ne veti multumi.

 

Iata ce trebuie sa faceti:

 

Puneti o lingurita de bicarbonat de sodiu si amestecati-o cu un pahar de 250 de ml de apa. Se amesteca pana cand bicarbonatul de sodiu este complet dizolvat.
De fiecare data cand simtiti nevoia sa fumati, clatiti-va gura cu acest amestec, si apoi inghititi.
Puteti purta acest amestec cu dumneavoastra intr-o sticluta si il puteti folosi oriunde ati merge, ori de cate ori simtiti nevoia de a fuma
La inceput sunt sigur ca veti fi reticenti in a folosi aceasta metoda, insa va asigur ca dupa prima utilizare, nevoia de a va aprinde o tigara va fi mult diminuata, ajungand in cateva zile sa nu mai fie deloc.
Datorita proprietatilor sale uimitoare, bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un inhibator al acestei dorinte, ajutand organismul sa elimine acumularile de substante nocive, care au acaparat intregul corp de-a lungul anilor in care ati fumat, scrie secretele.com
Loading...