Remediul minune, din casa ta, pentru varice si vene in panza de paianjen

957

Cu totii am auzit de varice sau de venele in panza de paianjen, nu-i asa? Sunt acele vene mici si inestetice care apar sub piele, si care au de obicei culoarea albastruie, vinetie sau rosie.

Desi nu sunt periculoase, sunt considerate adeseori inestetice. Exista insa o metoda prin care sa scapi de ele, cu ajutorul catorva lucruri pe care le ai, probabil, in casa.

Iata despre ce este vorba!Aplicatia 1

loading...

Ia niste rosii necoapte si feliaza-le. Aplica feliile pe zona afectata. Este esential sa folosesti rosii verzi, nu coapte, intrucat ele contin o substanta magica – solanina, care este un alcaloid. Cartofii germinati contin, de asemenea, acest alcaloid. Este considerat nesigur sa consumi rosii verzi sau cartofi germinati insa medicina traditionala a folosit acest alcaloid ca tratament regulat pentru bolile de piele.

Lasa feliile de rosie sau cartofi sa actioneze( pe piele) timp de 2-3 minute. Apoi da-le la o parte si aplica o lotiune pentru piele, intrucat solanina poate provoca deshidratarea. Continua procedura timp de 10 zile si ar trebui sa observi imbunatatiri.
Aplicatia 2

Aplica otet de mere pe o discheta de bumbac si apoi pe pielea afectata. Aceasta este a doua metoda de a scapa de venele – panza de paianjen, iar ea necesita aplicarea timp de 4 saptamani, de 3 ori pe zi. Dupa 4 saptamani, sau poate mai devreme, venele ar trebui sa dispara.

Otetul poate cauza iritarea pielii, asa ca este important sa nu il folosesti pe fata sau pe alta zona sensibila a pielii.

loading...