Reactii DURE din partea reprezentantilor PSD, fata de protestatarii din Parlament:“Inca nu i-au luat pe astia de aici?…Trebuia luati cu dubele…”

492

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, si-a manifestat dezmagirea, in Parlament, ca protestatarii #rezist care scandau pe holui „Cuib de hoti si de mafioti” nu au fost luati cu dubele.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila au iesit din sala plenului reunit protejati de agentii de paza, care au facut un cordon pentru ca protestatarii sa nu ajunga in preajma celor doi. Dragnea nu a vrut sa discute nici cu jurnalistii.

”In orice tara civilizata ar trebui sa vina sa ii ia cu dubele”, a spus secretarul general al PSD, Marian Neacsu, la intrarea in biroul lui Dragnea, citat de news.ro.

“Inca nu i-au luat pe astia de aici?”, a spus Carmen Dan la iesirea din sala de plen.

loading...

Unsprezece protestatari Rezist se afla pe holul de la plenul reunit al Parlamentului inca din timpul discursului premierului Viorica Dancila si striga ”Justitie, nu coruptie!”, ”Cuib de hoti si de mafioti”, ”Dragnea nu uita, asta nu e tara ta”. In acelasi timp, si in fata Parlamentului, in Parcul Izvor, au inceput sa se adune protestatari, iar in boxe se aude ”Imnul golanilor” din iunie 1990.

Klaus Iohannis , CRITICAT în termeni extrem de duri:”MINCIUNI DE 2 LEI, şobolănii de grădiniţă şi de tot râsul…”

 

loading...