Reacţie extrem de dură a deputatului PSD Nicolae Bacalbaşa după ce a fost agresat şi huiduit de protestatari:”Jandarmii au fost trădaţi de şefii lor şi eu de şefii mei…”

408

Reacţie extrem de dură a deputatului PSD Nicolae Bacalbaşa după ce a fost agresat şi huiduit de protestatarii veniţi astăzi la Parlament. Acesta susţine că va depune plângere împotriva protestatarului care l-a agresat.

„Acesta sunt manifestări extremiste organizate la modul paramilitar şi, dacă nu sprijinite, măcar tolerate de o parte din instituţiile statului. (…) Eu le mulţumesc jandarmilor care au fost şi ei agresaţi în locul meu şi nu au putut să se apere decât parţial. Jandarmii au fost trădaţi de şefii lor şi eu de şefii mei, dar fiecare ne facem datoria. Există o lege, dar ea nu se aplică pentru că şefii joacă la două capete”, a declarat Bacalbaşa la România Tv.(VIDEO, mai jos…)

loading...

Bacalbașa, fără alte comentarii

Publicată de Fingerprints pe 20 Iunie 2018

 

Deputatul PSD, Nicolae Bacalbasa ,la un pas de a fi luat la bataie! A fugit inconjurat de jandarmi:„Nu scapati!”, ”Comunistule!”, „Hotii!” – Video

loading...